Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 27 november 2012

‘2013 wordt het jaar van de Apple-man’

Vandaag staat in Spits! goed nieuws te lezen voor mannelijke OMT-ers: jullie worden dé man van 2013! De krant laat een aantal experts aan het woord en komt zo tot de conlcusie dat de Apple-gadget-gebruikende technerd volgend jaar in de spotlight staat als trendsetter.

In een vier-kolommen-tellend artikel legt journalist Wesley Meijer uit dat nerds een gedaanteverandering hebben ondergaan in de afgelopen jaren. In plaats van mensenschuw zijn ze sociaal, ‘outgoing’ en vinden ze uiterlijk belangrijk, niet alleen bij zichzelf, maar ook als het om hun geliefde gadgets gaat. En tja, aangezien Apple niet meer wordt gezien als computerontwikkelaar maar als hip merk dat voorop loopt is het wel duidelijk welk merk de voorkeur geniet bij de de man van 2013. Hij krijgt in het artikel niet voor niets de bijnaam ‘Apple-man’.

Als voorbeelden van de typische Apple-man wordt techjournalist en zelf-verklaarde nerd Alexander Klöpping genoemd, samen met nu.nl-redacteur en RTL Boulevard-gadgetboy Colin van Hoek, al zou die laatste misschien liever aangesproken worden als ‘Samsung-man’. Nou ja, wie weet wordt dat in 2014 de trend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘2013 wordt het jaar van de Apple-man’
Sluiten