Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 16 oktober 2012
Leestijd: 1 minuut

Volgende week ook een nieuwe Mac mini?

Gisteren berichtten we al over geruchten dat een 13″ retina MacBook Pro het langverwachte iPad mini-event dat volgende week wordt verwacht – maar nog steeds niet is aangekondigd – zal opfleuren. Vandaag is het de beurt aan de Mac mini om een duit in het zakje te doen.

Volgens bronnen van 9to5Mac zal ook deze kleine ‘BYODKM‘-telg uit de Mac-familie een hoog nodige update krijgen. De huidige Sandy Bridge-processoren worden vervangen door Ivy Bridge-processoren die ook al in de MacBooks zitten en verwacht wordt dat de Mac mini USB 3.0-poorten zal krijgen.

Het huidige model kwam in de zomer van 2011 uit en is inmiddels 454 dagen te koop. De Buyer’s Guide van Macrumors classificeert de bestaande Mac mini daarom met een rood bolletje als ‘Don’t buy’.

Verwacht wordt dat de nieuwe Mac mini meteen na de aankondiging verkrijgbaar zal zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Volgende week ook een nieuwe Mac mini?
Sluiten