Stutger
Stutger Nieuws 18 oktober 2012

Voetgangers opgelet: Carmageddon voor iOS is uit

Je hebt het in juni al op OMT kunnen lezen en nu is het dan eindelijk zo ver; Carmageddon is beschikbaar voor je iPad en/of iPhone. Het oude spel dat destijds door het expliciete geweld voor zoveel ophef zorgde is nieuw leven ingeblazen middels een Kickstarterproject. Als bedankje voor de steun hebben de makers, Stainless Games, besloten om de game de eerste dag (gisteren) gratis aan te bieden in de iTunes Store. Inmiddels is het spel voor € 1,59 beschikbaar.

 

TUAW schrijft dat de nieuwe versie vrijwel hetzelfde is gebleven: het is een racespel waarin je doel is om zoveel mogelijk slachting te veroorzaken onder voetgangers en je tegenstanders. Terwijl je met piepende banden je zoveelste slachtoffer omver drift in de bocht verzamel
je punten en extra tijd. Die extra tijd heb je nodig om je race uit te kunnen rijden én om al moordend nog meer punten te kunnen verzamelen. Grafisch is er aan het spel weinig tot niets veranderd (je rijdt nog steeds rond in een verzameling dikke polygonen) maar er zijn wel andere verbeteringen aangebracht zoals mooier ogende menu’s en een mogelijkheid om je beste races en kills vast te leggen op video en die direct te uploaden naar YouTube!

Eerlijkheid gebiedt echter te zeggen; al die nieuwe functies zijn leuk maar waar het echt om gaat is zoveel mogelijk bloedspetters op je voorruit. Dus downloaden die game en “let the carnage begin”!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voetgangers opgelet: Carmageddon voor iOS is uit
Sluiten