Koen van Tongeren
Koen van Tongeren OMT Specials 23 oktober 2012

OMT LIVE vanavond, dit zijn de gasten

Vanavond om 18.30 uur begint OMT LIVE, volledig in het teken van het media-evenement waar Apple ons ‘a little more’ wil laten zien. Vanuit Madurodam volgen we het nieuws op de voet en praten we met gasten die allemaal op hun eigen manier iets met de iPad hebben.

Marcel Möring is naast auteur met drie boeken in de iBooks Store ook een fervent Apple-gebruiker. Alexander Klöpping blogt, spreekt en tweet over alles wat met technologie te maken heeft en is vaste gast in DWDD. Jelle Prins is onze vaste iOS-kenner aan tafel. Zijn bedrijf Moop ontwikkelt apps voor de iPhone en iPad.

Heb jij vragen voor onze gasten of wil je reageren op de uitzending? Gebruik dan #OMTLIVE op Twitter of mail naar [email protected] Vergeet ook niet onze polls in te vullen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT LIVE vanavond, dit zijn de gasten
Sluiten