Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 9 oktober 2012

Nieuwe iPods in aantocht

De nieuwe iPod touch en iPod nano die afgelopen maand samen met de iPhone 5 onthuld werden lijken eindelijk beschikbaar te komen. Lezers van 9to5Mac zeggen bericht gekregen te hebben van Apple dat hun touch- en nano-bestellingen rond 15 oktober geleverd zullen worden.

Vanochtend werd al een handleiding voor de nieuwe iPod touch gevonden in de iBookstore. Ondertussen verschijnen de eerste berichten en foto’s op Twitter over de aanwezigheid van iPod touch-es in Apple Stores.

In de Online Apple Store kunnen zowel de iPod touch als de iPod nano al langer besteld worden. De leverdatum is daar echter nog niet verder gespecificeerd dan ‘oktober’. Bovenstaande berichten doen vermoeden dat daar snel een einde aan komt.

Zodra de nieuwe iPods daadwerkelijk beschikbaar zijn is het wachten op het nieuwe  iTunes 11. De nieuwe versie van iTunes werd gelijktijd met de nieuwe iPods en de iPhone 5 onthuld en zou ook in oktober uitkomen. OMT houdt het voor je in de gaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe iPods in aantocht
Sluiten