Anth
Anth Nieuws 17 oktober 2012
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe iPod touch te dun voor lichtsensor

De categorie ‘Lieve Steve’ zal veel vaste bezoekers van One More Thing nog in het geheugen gegrift staan. In deze categorie behandelden we e-mails die wijlen Steve Jobs stuurde naar consumenten die vragen had over Apple. Hoewel niemand in de voetsporen van Steve kan treden qua gevatte, korte of ronduit botte antwoorden, is hij niet de enige die via e-mail in contact staat met consumenten. Phil Schiller, Senior Vice President of worldwide marketing bij Apple, reageert zo nu en dan namelijk ook op vragen die klanten hem stellen.

Gebruikers die de nieuwe iPod touch al in bezit hebben, zal het wellicht zijn opgevallen dat de nieuwe touch niet meer over de optie Automatisch aanpassen helderheid beschikt. De Libanese Raghid Harake vroeg zich af waarom deze optie plotseling ontbreekt in de nieuwe versie van het apparaat. Hij richtte zich met z’n vraag tot Phil Schiller en hij kreeg nog antwoord ook.

In de e-mail vertelt Phil dat de iPod touch zo dun is dat de lichtsensor simpelweg niet meer paste en dus opgeofferd werd voor het design van de gadget. In het artikel over de iFixit teardown van de iPod touch kun je zien hoe de ruimte in het apparaat nu al optimaal benut is. Neemt Phil Schiller voortaan het stokje over als fanatieke e-mailer binnen het bedrijf?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe iPod touch te dun voor lichtsensor
Sluiten