Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 22 oktober 2012

Morgen OMT LIVE: Apple Special Event

Nog één nachtje slapen en dan weten we welk ‘kleinigheidje‘ Apple nog voor ons in petto heeft. Het moet raar lopen wil dat geen iPad mini worden, maar komen er nog nieuwe Macs en wat zijn die last-minute-geruchten over iBooks 3.0?

Natuurlijk doet OMT LIVE verslag van het persevenement en wel vanuit het panorama-café in Madurodam. Om 18:30 uur schuiven een aantal interessante gasten aan. Vanaf 19 uur volgen we de gebeurtenissen in het California Theatre in San Jose. 

Wil jij morgen dus op de hoogte blijven, kijk dan vanaf 18.30 uur mee op onemorething.nl. Deze OMT LIVE-uitzending wordt mogelijk gemaakt door Apple Premium Reseller iCentre

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Morgen OMT LIVE: Apple Special Event
Sluiten