Anth
Anth Nieuws 17 oktober 2012

Mogelijke lanceerdatum en nieuwe foto’s iPad mini duiken op

Gisteren werd er een uitnodiging verstuurd waar iedereen al weken, zo niet maanden op zat te wachten: Apple organiseert volgende week een evenement om een nieuw product aan te kondigen. Aangezien de uitnodiging die gisteren verstuurd werd grote gelijkenissen heeft met de aankondiging van de iPad 1 in januari 2010, is het niet moeilijk om te raden welk product Apple volgende week aan ons zal tonen.

Terwijl er nu meer duidelijkheid is rondom de iPad mini, gaat de geruchtenmachine nog altijd op volle toeren verder. Zo zijn er vandaag opnieuw foto’s uitgelekt die onderdelen van de iPad mini zouden tonen. Het betreft foto’s van de schermmodule van de iPad mini, die gemaakt is door LG Display . De schermverhouding van het uitgelekte component is 4:3 en het scherm meet 162 mm bij 124 mm.

De foto’s werden gepubliceerd door de website ETrade Supply, maar ook de Franse website Nowhereelse.fr plaatste een foto van een soortgelijk component op hun pagina. Op de tweede foto zou het scherm van de iPad mini worden onderworpen aan een kwaliteitstest. Ook lekten er enkele foto’s van de vermeende batterij van de iPad mini.

Ook over de uiteindelijke lanceerdatum van de nieuwe telg in de iPad-familie gaan al geruchten de ronde. Zo beweren verschillende bronnen dat de iPad mini in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk op 2 november gelanceerd zal worden. De website Geeky Gadgets werd hierover getipt door een Britse verkoper, maar ook 9to5Mac geeft aan soortgelijke geruchten te hebben gehoord. Op 26 oktober zou iedereen in deze landen de iPad mini al in de online Apple Store kunnen bestellen met leveringen op 2 november.

Of ook andere landen de iPad mini al op 2 november mogen verwelkomen, laten de anonieme fluisteraars helaas nog even in het midden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mogelijke lanceerdatum en nieuwe foto’s iPad mini duiken op
Sluiten