Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 10 oktober 2012

‘Microsoft office volgend jaar naar iOS’

Eerst waren er geruchten over een iOS-versie van Microsoft Office, toen doken screenshots op maar uiteindelijk ontkende het bedrijf officieel dat aan een iOS-versie van Office aanstaande was. In een persbericht dat vandaag opdook staat echter dat het er alsnog van gaat komen in 2013.

The Verge zegt een persbericht gezien te hebben van het Tsjechische kantoor van Microsoft. Daarin staat te lezen dat Office vanaf maart 2013 uitgebracht zal gaan worden voor mobiele besturingssystemen, waaronder Windows Phone, Android en iOS. 

In eerdere geruchten werd beweerd dat Microsoft al in november van dit jaar uit zou komen met een iOS-versie van Office. Dit nadat eerder al informatie en screenshots opdoken over het pakket, bestaande uit aangepaste versies van Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Microsoft reageerde hierop door te ontkennen dat de screenshots van een Microsoft-product waren.

Mis jij Microsoft Office op je iPad of iPhone?

Reageer op artikel:
‘Microsoft office volgend jaar naar iOS’
Sluiten