Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 30 oktober 2012
Leestijd: 1 minuut

iTunes 11 op pauze tot eind november

iTunes 11, de nieuwe strakke, less-is-more- versie van Apple’s muziekspeler voor OS X en Windows vertraging opgelopen. Bij de aankondiging in september werd oktober genoemd als het moment waarop iTunes 11 uit zou komen, maar met nog één dag van die maand op de kalender is het hoge woord er nu uit: het gaat een maandje langer duren.

Tegenover Cnet heeft Apple’s woordvoerder Tom Neumayr verklaard dat de afwerking van iTunes 11 vertraging opgelopen heeft. Om het programma ‘perfect’ te maken is een maand extra tijd nodig. iTunes 11 zal daarom eind november uitkomen, aldus Neumayr. De badge op Apple’s iTunes-pagina kondigt het programma inmiddels ook aan ‘Vanaf november’.

The new iTunes is taking longer than expected and we wanted to take a little extra time to get it right,” Apple spokesman Tom Neumayr told CNET. “We look forward to releasing this new version of iTunes with its dramatically simpler and cleaner interface, and seamless integration with iCloud before the end of November.

iTunes 11 werd aangekondigd tijdens het iPhone 5-evenement van 12 september 2012. De interface is grondig vernieuwd. Albums worden meer visueel weergegeven. Ook is het eenvoudiger gemaakt om afspeellijsten te maken. Met ‘Up next’ kun je nummers klaarzetten om af te spelen na het huidige nummer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iTunes 11 op pauze tot eind november
Sluiten