iPods online te bestellen

Door: Jan David Hanrath - 10 reacties

Ze werden aangekondigd tijdens het iPhone 5-event en zijn vanaf gisteren te bestellen in de online Apple Store: de nieuwe iPods. Als verzenddatum wordt gemeld ‘oktober’. Niet waarschijnlijk dus of ze direct verstuurd worden, maar wel ruim op tijd voor onder de kerstboom.

De hyperdunne iPod touch is verkrijgbaar in 6 kleuren, waaronder een (Product)Red uitvoering en met 32GB en 64GB flash-opslag. Ze kosten respectievelijk € 325,- en € 426,- inclusief 21% BTW. De nieuwe iPod nano is er in 8 kleuren waaronder ook een (Product)Red uitvoering, heeft een 2,5 inch touchscreen en slechts één grootte: 16GB. Voor € 172,- inclusief BTW wordt hij ook ergens in oktober geleverd.

iPod nano met 2,5 inch touchscreen

De ongewijzigde 2GB iPod shuffle was al voor € 50,- leverbaar in het nieuwe kleurenpallet en aan de onsterfelijke iPod classic is zelfs helemaal niets gewijzigd. Deze was al leverbaar met een 160GB harddrive voor € 264,- in de kleuren zilver en zwart.

 

 

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  janbergstra

  Zou graag die iPod touch willen kopen, maar jammer dat ie 10.5 niet meer ondersteunt. Dan maar een ander merk, jammer genoeg:(

 • Profielfoto
  karelschapie

  Nieuwe btw én toeslag C-artiesten

 • Profielfoto
  karelschapie

  Nieuwe btw én toeslag C-artiesten

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Ik vind het maar een bak geld voor een iPod touch. Ik zou de presentatie van de iPad Mini even afwachten, die verwacht wordt voor 17 oktober, als ik van plan was de iPod touch te kopen.

 • Profielfoto
  App69

  Geduld is een schone zaak, MacAanZee.
  Hier ook eventjes wachten.

 • Profielfoto
  Maverick9898

  Je kan ook nog de oude iPod touch kopen. Die is een stuk goedkoper en doet ook gewoon iOS6.

 • Profielfoto
  Dashter

  Die iPods zijn toch al een hele tijd te pre-orderen? Of zit ik nu mis? Een vriend van mij heeft namelijk al 1 à 2 weken geleden een iTouch besteld via apple.be

 • Profielfoto
  elice82

  Ik heb al zo lang zitten wachten op een betere iPod touch (met een goede camera om foto’s te maken). Ik was het wachten zat toen heb ik maar een Android smartphone (HTC Explorer) met oordopjes, hoesje en microSD 16GB voor €150,- gekocht. Het enigste nadeel is het intern geheugen (ROM) die is beperkt.

 • Profielfoto
  essiw

  als ze die ipod nano nou opschroefde naar 32GB dan zou ik die kopen… hoef niet perce een ipod touch als ik al een ipad heb…

 • Profielfoto
  rho

  Hij is al veel langer te preorderen. Heb hem besteld kort na de aankondiging nog voor de 19% btw prijs (dus voor 319 euro).