Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 1 oktober 2012

Gratis iCloud-opslag tot 2050 door fout

Om de overgang naar iCloud te vereenvoudigen voor MobileMe-gebruikers beloofde Apple ze in 2011 een jaarlang gratis 20 GB extra iCloud-opslag, bovenop de 5 GB die iedereen krijgt. Dat aanbod werd in mei van dit jaar verlengd tot en met 30 september. Vandaag zou de opslagruimte dus afgesloten moeten worden, maar in plaats daarvan kregen sommige ex-MobileMe-ers een gratis verlenging… tot 2050.

Gebruikers ontdekten de fout toen bij de -iCloud accountgegevens in de systeemvoorkeuren vermeld bleek dat de 20 GB aan opslag doorliep tot 2050. Op diverse blogs wordt melding gemaakt van het voorval. Ook OMT’ers hebben gemeld de onverwachte upgrade te hebben gekregen,

Had je je opslagruimte al een upgrade gegeven, dan wordt dit in 2050 afgeschreven

Het is onwaarschijnlijk dat Apple daadwerkelijk de onbedoelde gratis verlenging zal doorvoeren. Verwacht wordt dat de fout snel hersteld zal worden. 20 GB extra iCloud-opslag zal dan gewoon weer 32 euro per jaar gaan kosten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gratis iCloud-opslag tot 2050 door fout
Sluiten