Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 4 oktober 2012
Leestijd: 1 minuut

Google voegt Street View toe aan web app

Er is veel gesproken over de Maps app van Apple in iOS 6. Kaarten kloppen niet, points of interest missen, fouten in namen, ontbrekende parken, te weinig detail, etc. De kritieken waren eenduidig. Zo eenduidig zelfs dat Tim Cook de pen ter hand nam en een excuusbrief schreef.

Google deed alsof het verrast was door de omissie van Google Maps app in iOS 6, maar inmiddels heeft het een oplossing voor de grootste hiaat: Street View. De web app van Google Maps ondersteunt dit namelijk vanaf vandaag. Ga naar een point of interest, klik op het poppetje rechtsonder en Street View opent zich in een nieuw venster. Het werkt redelijk, al blijven we met smart wachten op de native app van Google Maps.

Klik op een Point of Interest en klik op het poppetje rechts onderin
In de fullscreen modus komt Street View het best tot zijn recht

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Google voegt Street View toe aan web app
Sluiten