Anth
Anth Nieuws 7 oktober 2012

Extra iCloud-opslag gebruikers MobileMe verlengd

Toen de service MobileMe in 2011 ophield met bestaan, werden gebruikers ervan gecompenseerd met extra opslag op iCloud. In plaats van de gebruikelijke 5 GB opslag kregen leden van MobileMe tijdelijk 25 GB opslagruimte op de nieuwe cloudservice van Apple.

Deze upgrade duurde tot 30 september 2012, maar voormalig leden van MobileMe werden op die datum aangenaam verrast. Velen kregen namelijk de melding dat de upgrade die Apple geschonken had in de vorm van extra opslag was verlengd tot ver in de toekomst. In sommige gevallen hoefden gebruikers volgens de mededeling pas in 2050 weer te betalen voor de extra opslagruimte.

De fout werd al snel ontdekt door medewerkers van Apple, maar de gulheid van het bedrijf hield ondanks dat niet op. Apple heeft voormalig gebruikers van MobileMe namelijk laten weten de extra opslagruimte nog een jaar langer kosteloos aan te bieden. Pas op 30 september 2013 zullen zij moeten betalen voor de extra ruimte of worden teruggezet naar de reguliere 5 gigabyte.

De aankondiging kwam in een e-mail van iCloud die hieronder te lezen is.

When you moved your MobileMe account to iCloud, we provided you with a complimentary storage upgrade beyond the standard 5GB that comes with an iCloud account to help you with the transition. Originally, this storage upgrade was set to expire on September 30, 2012.

As a thank you to our former MobileMe members, we will continue to provide you with this complimentary storage upgrade at no charge, for an additional year, until September 30, 2013. No action is required on your part. For complete details, please read this article.

Thank you again for using iCloud,

iCloud Team

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Extra iCloud-opslag gebruikers MobileMe verlengd
Sluiten