Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 19 oktober 2012

APR Easy-m neemt Mac Line over

De consolidatie in het Apple Premium Resellers-bestand dat in Nederland plaatsvindt, lijkt nu ook overgeslagen naar België. APR Easy-m neemt daar alle winkels van Mac Line over en wordt daarmee in een klap de grootste Belgische APR.

De acht vestigingen van Mac Line waren eerder in Franse handen gekomen, maar het moederbedrijf eBizcuss raakte in zwaar weer, ging failliet zette Mac Line weer in de etalage. Ook een verkooppunt dat onder de naam ICLG in Brussel opereert komt met de overname in handen van Easy-m.

Easy-m groeit met de overname van 10 naar 18 vestigingen verspreid over heel België en verwacht dit jaar ongeveer 80 miljoen euro omzet. Er zijn 165 man in dienst. Het is ook de eerste APR die zowel in Vlaanderen als Wallonië actief is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
APR Easy-m neemt Mac Line over
Sluiten