Anth
Anth Geruchten 27 oktober 2012
Leestijd: 1 minuut

‘Apple lanceert iPhone 5 volgende week in meer landen’

Veel landen kijken uit naar 2 november, op die datum ligt immers de iPad mini in de winkel. Toch zijn er landen die om een hele andere reden hopen dat het zo snel mogelijk volgende week vrijdag is. In landen als India, Griekenland en Thailand gaat de iPhone 5 volgens de geruchten dan namelijk in de verkoop.

Na eerdere launches van de nieuwe iPhone op 22 september en 28 september is het nu dus de beurt aan een nieuwe groep met landen om kennis te mogen maken met de iPhone 5. Bronnen melden dat de lancering van de iPhone in de landen oorspronkelijk gepland stond voor deze week. In landen waar de iPhone 5 al eerder gelanceerd werd was de vraag echter zo groot, dat de lancering in nieuwe landen werd uitgesteld.

Onder de landen die op 2 november de iPhone 5 ontvangen zijn volgens de geruchten  naast eerder genoemde landen ook India, Mexico, Bulgarije, Malta, Kroatië en de Dominicaanse republiek. Tijdens de conference call over de financiële cijfers eerder deze week sprak Apple de hoop uit de iPhone 5 nog dit jaar in 100 landen te verkopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
‘Apple lanceert iPhone 5 volgende week in meer landen’
Sluiten