Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 16 oktober 2012

Apple houdt media event op 23 oktober, wil ‘nog een klein beetje meer laten zien’

Het heeft een week langer geduurd dan oorspronkelijk gedacht, maar eindelijk is ie er: Apple’s persuitnodiging voor een media event. Zojuist kregen verschillende media onderstaande uitnodiging voor een persbijeenkomst om op 23 oktober om 10 uur ‘s ochtends (19 uur onze tijd) in het California theater te San Jose.

 

Zoals gebruikelijk heeft Apple nog niet verklapt waar over gesproken zal worden, maar de titel ‘We’ve got a little more to show you’ spreekt laat weinig aan de verbeelding over. Het spotlicht zal op de iPad mini staan. Daarnaast is mogelijk dat de derde generatie iPad een kleine update krijgt met een Lightning-aansluiting en een 4G-chip die ook buiten de V.S. werkt. Sommige bronnen verwachten dat de Mac ook aandacht zal krijgen met updates voor de 13 inch MacBook Pro, de iMac en de Mac mini.

Uiteraard zal OMT op 23 oktober live verslag doen van het nieuws, whatever that may be.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple houdt media event op 23 oktober, wil ‘nog een klein beetje meer laten zien’
Sluiten