Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 15 oktober 2012

13 inch retina MacBook Pro is er klaar voor

Morgen wordt een spannende dag. Dan weten we namelijk of Apple wel of geen uitnodigingen heeft uitgestuurd voor een persevenement dat 23 oktober gehouden zou worden. Mocht dat zo zijn dan maken we volgende week zeer waarschijnlijk kennis met de iPad mini, maar volgens de laatste geruchten blijft het daar niet bij. Apple zou ook een spotlight(je) gereserveerd hebben voor de Mac.

Afgelopen weekend berichtten we al over een update van de iMac. Verwacht werd dat deze op het eventuele iPad mini event aangekondigd zou worden. Nu voegt 9to5Mac daar de langverwachte 13 inch retina MacBook Pro aan toe. Volgens de site is deze klaar om onthuld te worden op het persevenement (als dat er komt).

Volgens 9to5Mac komt de 13 inch retina MacBook Pro in twee configuraties uit. Beiden zullen duurder zijn dan de huidige 13 inch MacBook Pro-modellen. Verdere specificaties weet men niet maar een Ivy Bridge-processor en USB 3.0 zullen er zeker in zitten.

In de afgelopen maanden lekte al informatie uit over de productie van de nieuwe 13 inch MacBook Pro. In augustus zouden de retina schermen voor het apparaat al gefabriceerd zijn en in september zou de assemblage van de computer begonnen zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
13 inch retina MacBook Pro is er klaar voor
Sluiten