10 november: OMT herfstborrel in Groningen

Door: Jan David Hanrath - 7 reacties

Storm, regen en vierkante wielen door bladeren. De nazomer hebben we definitief ingeruild voor de herfst. Tijd dus om de OMT herfstborrel aan te kondigen! Na het vieren van de zomer in de zuidelijkste uithoek van Nederland, kiezen we dit maal voor het hoge noorden: Groningen.

Op zaterdag 10 november vanaf 13.00 uur schuiven we aan in Grand Café Groningen aan het Gedempte Zuiderdiep 56  in Groningen, 7 minuten lopen vanaf het station. De eerste drankjes en alle hapjes zijn traditiegetrouw voor onze rekening.

Laat in het forumtopic even weten dat je komt. Is Groningen te ver voor je of kun je niet komen op 10 november? Geen nood. We hebben nog een winterborrel in petto in het centrum van Nederland: Utrecht. OMT komt ook in 2012 naar je toe!

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Radio

  Ik woon in Groningen en zag erg uit naar deze borrel. Helaas ben ik dat weekend in Duitsland. Ik baal als een stekker! Maar veel plezier aan iedereen die naar de herfstborrel gaat!

 • Profielfoto
  matsoftmac

  Op de smart staat ‘komt naar je toe deze ZOMER’;) ff de smart anders beletteren.

  Leuke wagen trouwens;-)

 • Profielfoto
  iPrincess

  Woei! Goede datum!

 • Profielfoto
  jasper050

  Ik woon ook in Groningen, maar helaas ik moet zaterdags altijd werken.
  Zal de baas nog eens lief aankijken maar reken er niet op.:-(
  Maar wel erg leuk dat jullie naar Groningen komen.

 • Profielfoto
  Oldekamp

  Even kijken, misschien kom ik wel even woon er in de buurt.:)

 • Profielfoto
  kevinhoppa

  Neeeeee niet op een zaterdag! Dan kan ik dus niet komen…..

 • Profielfoto
  Radio

  Kunnen jullie het niet op donderdag- of vrijdagavond plannen? Ik lees dat een aantal mensen niet op zaterdagmiddag kan. Ook dan heb je natuurlijk een aantal mensen die je moet teleurstellen, maar het zijn er dan wellicht minder dan nu.