Jan David Hanrath
Jan David Hanrath OMT Specials 12 oktober 2012

10 november: OMT herfstborrel in Groningen

Storm, regen en vierkante wielen door bladeren. De nazomer hebben we definitief ingeruild voor de herfst. Tijd dus om de OMT herfstborrel aan te kondigen! Na het vieren van de zomer in de zuidelijkste uithoek van Nederland, kiezen we dit maal voor het hoge noorden: Groningen.

Op zaterdag 10 november vanaf 13.00 uur schuiven we aan in Grand Café Groningen aan het Gedempte Zuiderdiep 56  in Groningen, 7 minuten lopen vanaf het station. De eerste drankjes en alle hapjes zijn traditiegetrouw voor onze rekening.

Laat in het forumtopic even weten dat je komt. Is Groningen te ver voor je of kun je niet komen op 10 november? Geen nood. We hebben nog een winterborrel in petto in het centrum van Nederland: Utrecht. OMT komt ook in 2012 naar je toe!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 november: OMT herfstborrel in Groningen
Sluiten