Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 19 september 2012
Leestijd: 1 minuut

Wachttijden voor iPhone 5 verschuiven naar 3-4 weken

De vooruitbestellingen voor de iPhone 5 zijn van ongekende proporties, niet eerder werden er in slechts 24 uur twee miljoen stuks besteld. De vraag naar de iPhone 5 overstijgt inmiddels ruim het aanbod en de vertragingen van 2-3 weken verschuiven inmiddels naar 3-4 weken in veel online Apple Stores.

In Amerika, Canada en Australië moet inmiddels meer dan 3 weken gewacht worden, als je daar nu een nieuwe iPhone besteld. De wachttijden voor Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk staan nog wel op 2-3 weken. Het ziet er dus naar uit dat de volgende levering van de iPhone 5 daar pas medio oktober plaats zal vinden.

Nederland bevindt zich in de tweede fase van 22 landen waar de iPhone 5 verkocht zal worden. Vanaf 28 oktober zal de telefoon hier beschikbaar zijn. Apple heeft voorraad voor deze landen achtergehouden, dus de eerder genoemde leveringsperikelen zullen naar alle waarschijnlijkheid geen invloed hebben op de lancering hier.

Wil je echter verzekerd zijn van een iPhone op 21 september, dan kun je altijd nog een reisje naar Oberhausen wagen om daar een nachtje in de rij door te brengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wachttijden voor iPhone 5 verschuiven naar 3-4 weken
Sluiten