Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 13 september 2012
Leestijd: 1 minuut

OMT LIVE nu terug te kijken op YouTube

De precieze cijfers moeten nog binnen komen, maar het lijkt erop dat niet alleen de PvdA en VVD gisteren een monsterzege behaalde. Alles wijst er op dat OMT LIVE rond Apple’s Media Event gisterenavond al onze records verpulverd heeft. We hebben meer bezoekers dan ooit op OMT verwelkomt en #OMTLIVE werd al snel trending topic op Twitter.

Moest je gisterenavond werken, heb je de verkiezingen gevolgd of is er een andere reden dat je OMT LIVE gemist hebt? Geen nood: de hele uitzending is vanaf nu terug te kijken op YouTube. 

Tijdens de voorbeschouwing praten Jan David en Lucas met presentatrice en Apple-fan Sylvana Simons, iOS-ontwikkelaar Jelle Prins, Ruud Huigsloot van T-Mobile, Boris Veldhuijzen van Zanten van The Nex Web en Erwin van der Zande van BRIGHT over vijf jaar iPhone. Onze opiniepeiler Jesse peilt ondertussen de stemming onder OMT-bezoekers. In deel twee van OMT LIVE wordt het nieuws uit San Francisco op de voet gevolgd en direct besproken met onze gasten.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT LIVE nu terug te kijken op YouTube
Sluiten