Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 13 september 2012

Nederlands ticketbedrijf omarmt Passbook

Paylogic is een Nederlands bedrijf dat kaartjes verkoopt voor concerten en evenementen. Kaartjes worden online verkocht en kunnen uitgeprint meegenomen worden. Voortaan mogen iPhone-gebruikers dat printen overslaan. Hun kaartjes worden direct in Passbook bewaard. Een primeur, zo maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

Direct na de WWDC 2012 is men bij Paylogic aan de slag gegaan met het inbouwen van Passbook-integratie. Daardoor verschijnen gekocht kaartjes vanaf nu direct in Passbook. Aangekomen bij het evenement kan het kaartje gescand worden vanuit de app.

Voorbeeld van een Paylogic-ticket in Passbook

Tijdens de WWDC 2012 heeft Apple API’s ter beschikking gesteld waarmee websites relatief eenvoudig Passbook kunnen integreren. Voorafgaand aan het media event van gisteren verschenen al berichten dat vliegtuigmaatschappijen in de V.S. en Australië Passbook inmiddels ingebouwd hebben. Daardoor worden boardingkaarten digitaal opgeslagen en zijn ze voorhanden in de Passbook-app.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederlands ticketbedrijf omarmt Passbook
Sluiten