Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 28 september 2012

Libratone Zipp is knuffelbaar én draadloos

Knuffelbaar, zo noemde we vorig jaar de Live speaker van Libratone. Een prachtige speaker die hoge kwaliteit audio levert. We zagen één nadeel: het snoer voorkwam dat we hem mee konden nemen. Libratone heeft naar OMT geluisterd, want het introduceert nu de kabelloze Zipp.

Onlangs kregen we van de Jonathan Ive van Libratone tekst en uitleg bij de Libratone Zipp. De ronde vorm van de Zipp zorgt er bijvoorbeeld voor dat het geluid 360 je kamer in gestuurd. De Zipp heeft geen voor of achterkant; je kunt hem in de ruimte plaatsen. Net als z’n grote broertjes bevat de Zipp ook Airplay. Maar daar blijft het niet bij. Op bijvoorbeeld het strand is geen wifi netwerk en dus maakt de Zipp zijn eigen netwerk aan zodat je toch via Airplay van zwoele gitaarmuziek kunt genieten.

Kies uit een van de 8 kleuren

De Zipp komt in 8 kleuren, kost vanaf €399 is in oktober te koop. Er valt nog meer over het apparaat te vertellen, dus zodra we een exemplaar van Libratone hebben ontvangen, zullen we deze uitgebreid aan de tand voelen in een review.

Reageer op artikel:
Libratone Zipp is knuffelbaar én draadloos
Sluiten