Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 28 september 2012

iPhone 5 nu in Nederland

Vanmorgen is verkoop van de iPhone 5 in Nederland gestart. Bij de Apple Store aan het Leidscheplein ontstond hetzelfde tafereel als bij de officiële opening van de winkel: een lange rij tot aan het Vondelpark. Volgens de beveiliging stonden er 1.500 man.

Wachtende fans konden in de rij al een voorkeur uitspreken voor een iPhone en kregen een kaartje met erop de kleur en grootte van het toestel. Hiermee werd dringen, dat de afgelopen twee launches in Oberhausen tot beangstigende taferelen leidde, voorkomen.

Niet iedereen gaat met z’n eerste keuze naar huis. De grotere 64GB modellen waren als eerste op, snel gevolgd door de 32GB versies. Inmiddels blijkt dat alle toestellen zonder abonnement voor vandaag zijn uitverkocht. In combinatie met een abonnement is het meeste nog wel beschikbaar.

foto: Jelle Prins

In combinatie met een abonnement is de iPhone 5 vanaf vandaag ook verkrijgbaar in winkels van KPN, T-Mobile, Vodafone en The Phonehouse. Belgen kunnen terecht bij Telenet. Houd echter rekening met rijen en een beperkte beschikbaarheid.

Maandag verschijnt onze review van de iPhone 5 en de grote abonnementen-vergelijking op OMT.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 5 nu in Nederland
Sluiten