Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 14 september 2012

iPhone 5 binnen een uur ‘uitverkocht’

Vanochtend om 09 uur is de voorverkoop begonnen van de iPhone 5 in de landen waar het toestel op 21 september uitkomt. In de Verenigde Staten was het toen middernacht aan de westkust en 03 u. ‘s nachts aan de oostkust. Desondanks was de iPhone daar binnen een uur uitverkocht.

Wie nu nog een iPhone bestelt in de Online Apple Store moet er een week langer op wachten. Telecomproviders kunnen bestellingen nog wel leveren op 21 september, uiteraard alleen in combinatie met een abonnement. Ook in Canada, Groot Brittannië,, Duitsland en Australië is de iPhone 5 inmiddels niet meer direct leverbaar op 21 september. In Frankrijk is de levertijd zelfs al opgelopen tot 3 weken.

Inmiddels heeft T-Mobile bekend gemaakt dat de iPhone 5 vanaf 21 september in Nederland besteld kan worden. Waarschijnlijk zullen KPN en Vodafone dat voorbeeld volgen. Afgaand op de ervaringen uit het buitenland zal je er op die dag wel snel bij moeten zijn om het toestel op 28 september daadwerkelijk in handen te hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 5 binnen een uur ‘uitverkocht’
Sluiten