Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 25 september 2012
Leestijd: 1 minuut

Het zakmes onder de iPhone-hoesjes

Hoesjes voor je iPhone zijn er in alle soorten en maten. Ze verschillen in vorm, materiaal prijs en kwaliteit maar uiteindelijk dienen ze nagenoeg allemaal één doel: het heelhouden van je iPhone. Toch zit er meer potentie in zo’n hoesje, dat bewijzen de mensen achter het ReadyCase-project.

De ReadyCase is een hoesje dat de achterkant van je iPhone 4(S) of 5 beschermt maar dat is slechts het begin. Er zit een USB-stick in verwerkt die je ook kunt gebruiken als steuntje om je iPhone rechtop te zetten. Een metalen ring rond de cameralens maakt het mogelijk om een van de drie magnetische voorzetlensjes te bevestigen. Je oordopjes kun je vastklemmen in een daarvoor bestemd clipje en alsof dat allemaal niet genoeg is zit er ook nog een zakmes in het hoesje gebouwd… met een schroevedraaier en flessenopener.

Al deze opties zijn verstopt in een hoesje dat je iPhone nog geen 3 millimeter dikker maakt. Te mooi om waar te zijn? Yep. Dat wil zeggen, het hoesje bestaat nog niet. De makers zijn via Indiegogo.com op zoek naar mensen die de ReadyCase willen hebben.

Door het hoesje vooraf te kopen voor 50 dollar help je het project mogelijk te maken en krijg je zelf een hoesje, inclusief een 16 GB-kaart en een set macro-, groothoek- en fisheyelenzen. Lukt het om voldoende voorbestellingen bij elkaar te schrapen dan worden de ReadyCases in februari verstuurd. Op dag één is bijna de helft van de beoogde 15.000 dollar al binnengehaald.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het zakmes onder de iPhone-hoesjes
Sluiten