Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 18 september 2012
Leestijd: 1 minuut

FOX verwart iPhone-feiten en fictie

Dat de iPhone 5 een met laser geprojecteerd toetsenbord zou krijgen is mij ontgaan tijdens het media event van vorige week. Ook lette ik net even niet op toen de ingebouwde holografische beamer aan bod kwam. Gelukkig is er nog het altijd-betrouwbare FOX news om de nieuwe functies van de iPhone 5 op een rij te zetten.

Het New Yorkse afilitate-station van FOX news maakte een reportage bij de Apple Store op Fith Avenue. Naast de verplichte interviewtjes met de eerste rijzitters werden tussen neus en lippen door ook even de belangrijkste functies van de nieuwe iPhone afgehandeld: een dikte van enkele millimeters, een ingebouwd laserprojectietoetsenbord en een holografische projector.

Je raadt het al, het lokale FOX-station heeft een van de vele concept-video’s op YouTube gevonden en om onverklaarbare wijze gedacht dat het daadwerkelijk de iPhone 5 betrof. De koeienletters ‘Concept features’ boven het filmpje en de publicatiedatum van meer dan een jaar terug deden voor de redactie blijkbaar niet af aan de geloofwaardigheid van de video, net als de science-fiction functies die in het filmpje naar voren komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
FOX verwart iPhone-feiten en fictie
Sluiten