Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 11 september 2012
Leestijd: 1 minuut

Batterijduur weer op niveau bij OS X 10.8.2

De introductie van OS X 10.8 Mountain Lion is niet bij iedere Mac-gebruiker enthousiast ontvangen. Terwijl sommigen er vrolijk op los speelden met Berichtencentrum, AirPlay of iCloud zagen anderen de batterijduur van hun MacBook Pro of Air aanzienlijk teruglopen sinds Mountain Lion. De 10.8.1 update bood nauwelijks verbetering maar in 10.8.2 lijkt er eindelijk iets te gebeuren aan de batterijduur.

The Mac Observer heeft het accuprobleem in Mountain Lion vanaf het begin gevolgd. In een reeks eigen tests met een nieuwe ontwikkelaarsbeta van 10.8.2 heeft men geconstateerd dat het euvel nu eindelijk is aangepakt. Sterker nog, de batterijduur zou met 10.8.2 weer op het beste niveau komen sinds OS X 10.6 Snow Leopard. 10.8.2 wordt naar verwachting gelijktijdig met iOS 6 uitgebracht. In deze versie zal ook de eerder aangekondigde Facebook-integratie te vinden zijn en een update voor de Berichten-app waarmee ook berichten naar telefoonnummers gestuurd kunnen worden. Daarnaast worden verbeteringen aan Power Nap doorgevoerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Batterijduur weer op niveau bij OS X 10.8.2
Sluiten