Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 9 september 2012

Apple’s nieuwe campus, nu van binnen

Al meer dan een jaar is bekend dat Apple van plan is een gigantische nieuwe campus in Cupertino te bouwen voor zijn medewerkers. Tijdens het vergunningsproces voor dit project zijn al verschillende schetsen van de buitenkant van het cirkelvormige gebouw openbaar gemaakt. Nu zijn er ook plaatjes van de binnenkant uitgelekt.

9to5Mac heeft van een ‘betrouwbare bron’ een reeks 3D-renderings van de binnenkant van het kantoor gekregen. Daarop is pas goed te zien hoe gigantisch groot het gebouw wordt en hoeveel licht er overal naar binnen komt. Ook blijken er in het gebouw grote atriums gepland te zijn met gigantische glazen puien die uitkijken op een grote binnentuin.

De werkruimtes lijken open te zijn, geen losse kantoren, geen cubicles. Samen met de grote hoeveelheid glas en de hoge (galmende?) ruimtes dus niet direct een inrichting voor een bedrijf dat zo gekant is op geheimhounding. Maar, mooi is het wel, toch?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple’s nieuwe campus, nu van binnen
Sluiten