‘T-Mobile schaalt callcenters op in september’

19 reacties

Er komt extra bezetting voor het callcenter van T-Mobile Nederland in september. Dat hebben bronnen met kennis van de zaak tegenover OMT verklaard. Naast het opschalen van de eigen capaciteit zou T-Mobile ook externe callcenters inschakelen.

De reden voor het uitbreiden van de capaciteit is niet gegeven, maar laat zich raden. T-Mobile weet waarschijnlijk dat op dat moment de nieuwe iPhone uitkomt en heeft extra personeel nodig om nieuwe abonnees en bestaande klanten die hun abonnement willen verlengen van dienst te zijn.

Al langer wezen geruchten op september of oktober als moment waarop de volgende generatie iPhone uit zou komen. Onlangs werd het moment gespecificeerd tot 12 september.

Reacties

19 reacties
 • Profielfoto
  BartFolkers

  Zal allemaal wel weer super duur gaan worden, maarja daar zijn we inmiddels wel aan gewend ;p

 • Profielfoto
  Vaarkamp

  Zal voor mij goed uitkomen want m’n i-150 abonnement loop aankomende 13 september af.
  Nu maar hopen dat het waar is……

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Of T-Mobile het moment weet of niet. Ze kunnen maar beter goed voorbereid zijn. En als ze pas in september daarmee beginnen, dan zijn ze al erg laat!

 • Profielfoto
  mymac

  Mijn abonnement loopt deze maand af. Ik weet niet zo goed wat ik moet alleen, weg bij T-Mobile en naar KPN of blijven en verlengen…?

 • Profielfoto
  iCorsa

  Abonnement is vorig jaar februari al afgelopen en wou wachten tot de 5 uitkwam vorig jaar oktober, zodoende vorig jaar niet verlengd. Als ie uitkomt, ben ik direct weg bij T-Mobile en stap ik over naar KPN/Vodafone

 • Profielfoto
  Apple Fanboy

  @icorsa, waarom weg bij T-Mobile? Ik zit met hetzelfde, T-Mobile abo s afgelopen en ik wil straks de iPhone 5 maar ik weet niet of ik bij T-Mobile wil blijven

 • Profielfoto
  queenfan

  Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat de RuG klant gewordenb is bij T-Mobile, vandaar de uitbreiding;-)

 • Profielfoto
  francisbacon

  Ik ga in ieder geval weg bij T-Mobile. Wel jammer van mn onbeperkt internet, maar zonder een fatsoenlijke verbinding heb ik er dan ook weinig aan. Zowel bellen als internet. En dat in hartje Amsterdam:|

 • Profielfoto
  Steven Paul

  Ik heb Rabo Mobiel, maandelijks opzegbaar en in 2 jaar de iPhone zonder rente betalen.

 • Profielfoto
  Dliggy90

  Hebben jullie er enig idee van hoe snel er een los toestel te koop zal zijn na de lancering? Weet niet hoe dit bij voorgaande modellen was..

 • Profielfoto
  ¿`„

  Ik mijn nog altijd een iPhone 3G zonder S. Ik heb wel behoefte aan een nieuwe iPhone onderhand. Maar dat ik nu bel met sim-only and daarbij voor 5 euro onbeperkt internet, dat wil ik liever niet kwijt.

  Ik ga serieus overwegen om de iPhone 5 contact te betalen. Maar wat als ik mijn sim-kaartje niet kan overplaatsen? Zouden zij bij t-mobile zo vriendelijk zijn om mij een nieuw simmetje toe te sturen zonder dat mijn abonnement wordt aangetast ?

 • Profielfoto
  leovanh

  @diggy90
  Ik heb vorig jaar de 4s zonder abo gekocht op de dag van release in Engeland. Ik neem aan dat die ook te koop was zonder abo in NL op de dag van release.

 • Profielfoto
  Kenneth B. Done

  Ik ben vanaf de introductie van de iPhone3G overgestapt naar T-Mobile. Vandaag heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en opgezegd. Ben naar Hi (KPN) gegaan. Niet dat het daar goedkoper is maar na jaren rommelen met vaag bereik en eindeloos aan- en uitzetten van mijn 3G setting ben ik toe aan een provider die gewoon overal écht bereik heeft. Want wat heb je aan een supertelefoon met dikke databundel als je bovenin ‘geen service’ ziet staan of, zoals dit weekend aan het strand ‘geen simkaart geinstalleerd’…klaar met het netwerk van T-mob!

 • Profielfoto
  Andres75

  Ik heb gister mijn iPhone 5 kunnen pre-orderen bij Vodafone…… want hij komt inderdaad uit in September. T-Mobile loopt ietsie achter….

 • Profielfoto
  defores

  @Kenneth ….

  Leuk en aardig maar KPN heeft ook niet overal bereik … dat heeft geen 1 provider en hebben ze ook nooit gehad.

  Plus dat KPN aan data limieten doet … ga je mijn inziens erop achteruit.

  Er zijn geen providers die extra masten gaan plaatsen bij te kleine dorpen met te weinig vraag.

 • Profielfoto
  mmmac

  Ben benieuwd wat ze los gaan kosten.

 • Profielfoto
  RonaldE

  Ik hoop dat de Apple Store zorgt dat er snel losse toestellen komen. iCentre verkocht geen toestellen zonder abbo, Hi niet, en de bel company vroeg er €80,- extra voor. Ik heb geluk gehad met een KPN medewerker die mij per ongeluk een toestel beloofde,.. Ik kreeg het toestel pas in januari. Bedrijven die wel losse iPhones verkochten konden ze niet bestellen, het werd mij eigenlijk onmogelijk gemaakt.

 • Profielfoto
  Bako70

  Hoezo abonnement afgelopen? Na de twee jaar verplichte periode is het abonnement per maand opzegbaar. Dus mensen met een i150 abonnement kunnen beter een los toestel kopen hiermee blijft het onbeperkt internet abonnement intact. Bij het opnieuw afsluiten van je abonnement heb je misschien wel goedkoop de iPhone 5 maar zit je ook vast aan de data limiet.

 • Profielfoto
  quincyt

  Ik mijn nog altijd een iPhone 3G zonder S. Ik heb wel behoefte aan een nieuwe iPhone onderhand. Maar dat ik nu bel met sim-only and daarbij voor 5 euro onbeperkt internet, dat wil ik liever niet kwijt.

  Ik ga serieus overwegen om de iPhone 5 contact te betalen. Maar wat als ik mijn sim-kaartje niet kan overplaatsen? Zouden zij bij t-mobile zo vriendelijk zijn om mij een nieuw simmetje toe te sturen zonder dat mijn abonnement wordt aangetast ?

  Je kan gewoon een nieuwe SIM kaart bij T-Mobile aanvragen, zonder dat zij hier je abonnement voor aan mogen passen. Het kan wel zijn dat ze geld vragen voor de SIM kaart (verschilt per provider tussen de €0,01 (voor activering) en €10).