Statenweg
Statenweg Nieuws 23 augustus 2012

OS X 10.8.1 nu te downloaden

Krap een maand na het uitkomen van OS X Mountain Lion (10.8) heet Apple de eerste update voor het besturingssysteem vrijgegeven. Met versie 10.8.1 wordt een aantal problemen aangepakt waar sommige gebruikers de afgelopen maand tegenaan liepen.

De voornaamste problemen die Apple met de update hoopt op te lossen zijn gerelateerd aan de Migratie-assistent, Exchange-ondersteuning, audio via een Thunderbolt-beeldscherm, de verbinding met SMB-servers en Pinyin-invoer. Ook wordt het probleem verholpen waardoor sommige berichten in iMessage niet werden verstuurd. Een volledig overzicht van alle verbeteringen is hieronder te vinden.

De delta-update is slechts 7,28 MB groot en is te installeren via  > Software-update. Net als OS X zelf worden de updates gedownload via de Mac App Store. Meer informatie over OS X 10.8.1 is hier te lezen. Wil je het pakket handmatig installeren, dan kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
OS X 10.8.1 nu te downloaden
Sluiten