OMT zomerborrel: de weersverwachting

Zoals we je eerder hebben laten weten zitten we aanstaande zaterdag 11 augustus in het mooie Maastricht voor de OMT Zomerborrel. Omdat we hopen dat jij ook komt, durven we ons – met minder dan 70 uur te gaan – te wagen aan een voorspelling. Is het zaterdag zomer in Maastricht?

Ja, het is zaterdag zeker weten zomer in Maastricht! Een heerlijke 22 graden Celcius, een gevoelstemperatuur die een graad hoger ligt, een onbewolkte lucht en een zacht briesje dat met 11 kilometer per uur een beetje koelte toewuift vanuit het oosten.

Niets staat daarom in de weg van een fantastische en gezellige borrel. Kom ook en knoop er een dagje Maastricht aan vast! Vanaf 13.00 uur tref je ons aan bij Grand Café De Perroen, aan de rustige zijde van het Vrijthof.

Laat in het forumtopic even weten dat je komt, zodat we de uitbater van De Perroen tijdig kunnen informeren over de omvang van de belegering. In de OMT-agenda vind je de wandelroute vanaf het station.

De eerste drankjes en alle hapjes zijn traditiegetrouw voor onze rekening.

Is Maastricht te ver voor je of kun je niet komen op 11 augustus? Geen nood. We hebben een herfst- en winterborrel in petto in respectievelijk Groningen en Utrecht. OMT komt ook in 2012 naar je toe!

 

Reageer op artikel:
OMT zomerborrel: de weersverwachting
Sluiten