Mini-dockconnector voor alle iOS-apparaten?

20 reacties

De meest interessante geruchten komen de afgelopen weken van de betrouwbaar geachte website iMore. Onlangs meldde iMore al dat 12 september de dag zal zijn dat een nieuwe iPhone en een iPad mini het levenslicht zullen zien. Nu zegt de site te weten dat álle iOS-apparaten geüpdatet worden.

Eén van de meest gehoorde geruchten over de nieuwe iPhone is de dockconnector. Deze zou kleiner worden en misschien een magsafe-achtige stekker krijgen. Volgens iMore krijgt niet alleen de nieuwe iPhone, maar ook de iPad (zowel de nieuwe mini als de huidige derde generatie) zo’n connector, net als de iPod nano en iPod touch.

De bron die iMore aanhaalt geeft geen informatie over andere veranderingen voor de iPad, iPod nano en iPod touch met mini-dockconnector. Er gaan wel geruchten over een nieuwe iPod nano die qua looks tussen de iPod touch en de vorige generatie nano in zou zitten.

Reacties

20 reacties
 • Profielfoto
  mymac

  Ik hoop dat ze de iPad lekker updaten wanneer het hoort, en niet nu weer de gehele lijn updaten. Dan is in één klap alles ‘oud’, terwijl we nog niet zo lang de huidige iPad hebben…

 • Profielfoto
  segher

  mee eens, maar ze zouden toch ooit de overstap moeten maken.

 • Profielfoto
  klonic

  Ja dat lijkt me wel logisch. Toch vind ik het jammer dat ik nu wel een adapter zal moeten gaan gebruiken voor diverse accesoires. Als de iphone dikker wordt dan zal die adapter trouwens gewoon uit een kabeltje moeten bestaan omdat veel ios producten iets verzonken zitten in hun accesoire. Maarja een nieuwe connector zal ook wel voordelen hebben. Zo zie ik nog wel eens apparaten die ‘denken’ gedockt te zijn terwijl dat niet zo is.
  .
  Ik ben (positief) benieuwd!

 • Profielfoto
  Drixels

  nu heb ik juist een nieuwe ipad en nu gaat hij er weer oud uit zien .
  domme zet van apple ..

 • Profielfoto
  iMaccle

  Ik verwacht eigenlijk niet dat de iPad zelf geüpdatet word maar alleen de Dockconnector.

 • Profielfoto
  bartvdv

  Kopen jullie dan spullen louter en alleen omdat het hip is, omdat een ander ze ook heeft? Ik koop de dingen als ik ze nodig heb. En zolang ze hun taak nog vervullen maakt het mij niet uit hoe ‘oud’ ze er uit zien.
  .
  Het zal wel aan de generatie liggen, zeker.

 • Profielfoto
  MauritsBD

  @bartvdv
  Helemaal gelijk, begrijp niet dat het zo erg is als een dock connector veranderd. Mensen in China verkopen delen van hun lichaam om aan een iPad te komen en hier word gemierd over een dock connector die gaat veranderen en je dan ineens een oude iPad, iPhone of iPod hebt.. Kom op zeg, het word bijna zielig…

 • Profielfoto
  Jeroen3007

  Ik heb de derde generatie iPad en wat maakt het uit dat die een nieuwe connector krijgt?
  De iPad zelf blijft toch hetzelfde en op deze manier zijn nieuwe kopers wel meteen voorbereid op de nieuwe acccesoires lijnen!

 • Profielfoto
  Hydræ

  Er moest een USB stekker op komen vanwege europeesche regelgeving, toch?

 • Profielfoto
  Renroelandt

  Ik wacht gezellig af, ik bezit ook de derde iPad en als het komt voor de IPad drie komt het, anders pech! Voor dat extraatje haal ik heus niet iets anders. Héél tevreden over mijn iPad drie.

 • Profielfoto
  Elbertox

  MagSafe aansluiting op iDevices :), vind het wel veel mooier en handiger dan de dock connector van nu. Al dat stof en vuiligheid dat daar tussen kruipt.

 • Profielfoto
  mighty servant

  Ik ben wel van plan de mijne dan bij te slijpen en met plastic te modelleren, zodat de connector er zoveel mogelijk op lijkt …en dan ga ik naar Kickstarter!

 • Profielfoto
  helium1967

  Wacht eens eerst af tot het er is en begin dan te jammeren
  Wat werd er vorig jaar niet allemaal geschreven over de zogezegde iphone 5 en het is een 4s geworden.
  Ik heb nog altijd een ipad1 en die doet nog alles waar ik hem voor nodig heb.

 • Profielfoto
  araikg

  Ik heb ook nog een iPad 1 thuis en doet het geweldig!

 • Profielfoto
  MEEUW

  hopelijk ook met magneetje voor de iphone connection:) . ( #Joepie )

 • Profielfoto
  mkeijning

  @Hydrae
  Omdat Apple afzonderlijk een micro-usb/dock adapter verkoopt (http://store.apple.com/nl/product/MD099ZM/A), hetgeen als alternatief voor het aan te passen van het toestel werd goedgekeurd door de EU.

 • Profielfoto
  mkeijning

  @Hydrae
  nu moet de link werken:
  micro-usb/dock adapter

 • Profielfoto
  mkeijning
 • Profielfoto
  mkeijning
 • Profielfoto
  mkeijning

  ik voel me dom
  ga een -tje schillen en opeten