Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Geruchten 7 augustus 2012

Mini-dockconnector voor alle iOS-apparaten?

De meest interessante geruchten komen de afgelopen weken van de betrouwbaar geachte website iMore. Onlangs meldde iMore al dat 12 september de dag zal zijn dat een nieuwe iPhone en een iPad mini het levenslicht zullen zien. Nu zegt de site te weten dat álle iOS-apparaten geüpdatet worden.

Eén van de meest gehoorde geruchten over de nieuwe iPhone is de dockconnector. Deze zou kleiner worden en misschien een magsafe-achtige stekker krijgen. Volgens iMore krijgt niet alleen de nieuwe iPhone, maar ook de iPad (zowel de nieuwe mini als de huidige derde generatie) zo’n connector, net als de iPod nano en iPod touch.

De bron die iMore aanhaalt geeft geen informatie over andere veranderingen voor de iPad, iPod nano en iPod touch met mini-dockconnector. Er gaan wel geruchten over een nieuwe iPod nano die qua looks tussen de iPod touch en de vorige generatie nano in zou zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mini-dockconnector voor alle iOS-apparaten?
Sluiten