Niet gek: nieuwe iPad voor € 35 minder

Door: Jan David Hanrath - 76 reacties

Mocht je van plan zijn om een 16GB iPad Wi-Fi te kopen, sla dan vandaag je slag om € 35,- voordeel te behalen. Mediamarkt is weer aan het stunten geslagen met een dagaanbieding. De kleinste nieuwe iPad is vandaag in plaats van 479 euro nu 444 euro.

Het is de hele week al een Apple-feestje bij de rode tech-grootgrutter, met kortingen op Macs, iPods en nu dus ook de iPad. Verkrijgbaar online én in de winkels. Niet gek, toch?

OMT heeft bij wijze van uitzondering melding gemaakt van deze aanbieding. We zijn benieuwd naar jouw mening: word je graag op de hoogte gehouden van grote Apple-gerelateerde aanbiedingen in Nederland en België of vind je dat dit niet thuishoort op de voorpagina van OMT? Laat het weten in de reacties.

Reacties

76 reacties
 • Profielfoto
  Tjaarsveld

  Ook de iPod touch voor 149 euro

  En de iMac 999 euro

 • Profielfoto
  html-junky

  Zolang het onafhankelijk is word ik graag op de hoogte gehouden van dit soort aanbiedingen…

 • Profielfoto
  DosEquis

  499 – 444 = 35 ?
  prima dat je het meld, maar zeg er dan ook even bij dat het een affiliate linkje is en jullie er commissie over krijgen. misschien de melding ‘gesponsord bericht’ ??

 • Profielfoto
  Jsbskwnljwbow xso6847384!!!

  Altijd leuk als je op de hoogte wordt gehouden van leuke apple aanbiedingen.

 • Profielfoto
  Koen van Tongeren

  @DosEquis het gaat ons om alle grote Apple-aanbiedingen, met of zonder commissie.

 • Profielfoto
  voermanpj

  @DosEquis

  479-35=444

 • Profielfoto
  rdesign

  499 – 444 = 35 ?
  prima dat je het meld, maar zeg er dan ook even bij dat het een affiliate linkje is en jullie er commissie over krijgen. misschien de melding \’gesponsord bericht\’ ??

  Wat maakt dat uit? Dat doet OMT bij elke link naar webshops, ook naar de Apple Store. En geef ze eens ongelijk.
  ..
  Misschien een beter idee om het niet als een artikel te plaatsen, maar gewoon een vast blok aan de rechterzijde van de voorpagina, met ‘Aanbiedingen op dit moment’?

 • Profielfoto
  muchacho

  Handig! Als er een goede balans gevonden wordt vind ik het prima! We willen allemaal toch dat OMT blijft bestaan?

 • Profielfoto
  DosEquis

  @voermanpj het bericht is inmiddels aangepast, er stond eerst 499.
  @koen ik vind het verder prima dat jullie aanbiedingen en acties melden, daar heb ik helemaal niets op tegen want dat is in ieders voordeel. Maar er is toch niets op tegen om eerlijk over te zijn wanneer er een bericht als nieuws wordt geplaatst terwijl er affiliate links instaan?

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Prima om hier speciale Apple aanbiedingen te melden, zeker als het flink wat scheelt.
  De Apple-verslaving is al een hele dure, dus als we met wat goede tips kunnen besparen in onze portemonnee dan is dat prima.
  Mediamarkt is volgens mijn waarneming zo ongeveer de enige die écht met aanbiedingen komt, al gaat het daarbij wel vaak om modellen die bijna vernieuwd zullen worden. Dat laatste is bij de iPad niet het geval lijkt me. Of het moet zijn dat volgende maand de iPad Mini wordt gepresenteerd :):)

 • Profielfoto
  MacAanZee

  NB: voor de duidelijkheid en bereikbaarheid: BCC volgt exact de aanbiedingen van Mediamarkt. Ik was er gisteren en zag dat. Je kunt daar dus ook terecht voor precies dezelfde aanbiedingen.

 • Profielfoto
  Koen van Tongeren

  @DosEquis zoals rdesign al aangaf: affiliate links staan in nagenoeg ieder artikel en dat al zo’n 10 jaar lang. Zoals ik al hierboven aangaf is dat ook niet de reden voor dit soort artikelen en deze vraag. Wij willen weten of OMT’ers geïnteresseerd zijn in aanbiedingen en ze dus nieuwswaardig vinden. Als zo’n aanbieding ons helpt uit de kosten te komen is dat mooi meegenomen maar nooit de reden om iets wel of niet te plaatsen.

 • Profielfoto
  bartvdv

  Pffft, 35 euro minder…

  Dat zijn prutskortingen en halen mij niet over om er eentje te gaan kopen.

  Daar gaat de ‘objectiviteit’ van OMT.

 • Profielfoto
  Arthur345

  Ik word graag op de hoogte gehouden van dit soort aanbiedingen;)

 • Profielfoto
  Rudie124

  Waarom gelijk weer zoveel negatieve reacties, aanbiedingen zoals deze toch mooi meegenomen en je hoeft het niet te lezen/kopen of wat dan ook!!!!

 • Profielfoto
  puchelaar

  Ik blijf graag op de hoogte van dit soort aanbiedingen, maar zou het -zoals rdesign al opperde- een goed idee vinden als ze niet in het algemene nieuws werden meegenomen, maar bijvoorbeeld in een aparte kolom aan de rechterkant.

  Is de 27″ iMac trouwens het huidige model, of is het de vorige generatie? Met 10.6 Snow Leopard lijkt het een vorige generatie, maar daarvan ken ik de specs niet meer uit mijn hoofd…

 • Profielfoto
  dennispas

  @rdesign erg handig! Krijg je niet alle aanbiedingen in de lijst met artikelen maar onder een aparte afdeling op de site.

 • Profielfoto
  Kyhd

  Gewoon bij het nieuws posten zodat je het ook in de app kan vinden;)

 • Profielfoto
  Jannem

  Kortingen zijn leuk wanneer je ook een (latente) behoefte hebt aan een nieuw apparaat. Maar hóe je kennis neemt van dergelijke aanbiedingen is iets anders: ik zelf prefereer dit soort ‘nieuws’ via een ander kanaal te ontvangen. Nieuws van de OMT-redactie zou zich moeten concentreren op de inhoudelijke ontwikkeling van Apple en Apple-producten en natuurlijk ook wat nieuwe producten ongeveer gaan kosten.

  Maar, reclame is iets anders: wat mij betreft, gebeurt dit via een aparte rubriek, via banners of via een 3rd-party/affiliate programma waarbij OMT-lezers aanbiedingen per e-mail kunnen ontvangen. Op die manier haalt OMT wellicht ook nog een zakcentje binnen. My two cents…

 • Profielfoto
  Sfinxweb

  Ik was toch blij met de aktie 13″ MBP voor 1111 euro.

 • Profielfoto
  Shmoo

  OMT heeft bij wijze van uitzondering melding gemaakt van deze aanbieding. We zijn benieuwd naar jouw mening: word je graag op de hoogte gehouden van grote Apple-gerelateerde aanbiedingen in Nederland en België of vind je dat dit niet thuishoort op de voorpagina van OMT? Laat het weten in de reacties.

  .
  Aangezien OMT om mijn mening vraagt.
  .
  Ik vind dit soort berichtjes ook totaal niet passen tussen het nieuws in de vorm van een blog post, het kost 3min. tijd om te tikken en daarmee is het niet een artikel maar een snelle update. Ik ben verder wel blij met deze melding want mensen kunnen hier hun voordeel uit halen.
  .
  WordPress heeft een optie dat Post Formats heet de Aside Post Format is hier veel beter voor geschikt. Miss. i.c.m een beetje CSS zodat mensen direct zien dat het een update gaat ipv een artikel.
  .

 • Profielfoto
  Rickje

  Ik vind het best schandelijk dat dit zo op de website van OMT staat.
  .
  1. Media Markt is een winkel waar ze dozen schuiven, totaal geen kennis van het product
  2. Media Markt is alleen maar uit op Marktaandeel vergroten en anderen kapot concurreren. Vervolgens kunnen ze de prijzen verhogen. Hebben ze ook in andere EU landen gedaan en daar is de gemiddelde elektronica prijs 50% hoger dan in omringende landen
  3. De (kleine) Apple (Premium) Reseller die wel goede service en diensten wilt verlenen leeft al van kleine marges, als dit dan ook nog eens wordt misgelopen verdwijnen dergelijke winkels.
  4. Media Markt adverteert al ongelooflijk veel, en dan ook nog specifiek Media Markt met zo een aanbieding promoten op OMT…
  .
  Verder ben ik het eens met wat anderen zeggen, dit is een nieuws/blog website. Dergelijke aanbiedingen moeten dan maar rechts op de pagina komen… daar waar mijn Adblock de reclames blokkeert.

 • Profielfoto
  stimpsonjcat

  Zoals de titel er nu staat lees je heel makkelijk: “nieuwe iPad voor € 35”. Dat klinkt heel erg als Mediamarkt reclamepraat. Waarom staat er niet gewoon “nieuwe iPad met €35,- korting”?

 • Profielfoto
  RobbieB

  Volledig eens met Rickje.

  MediaMarkt is een schofterig adverterende, manipulerende, kapot concurrerende dozenschuiver.

  Reclame maken op de website van een 13″ MBP met een afbeelding van een Retina-MBP erbij. Schandalige misleidende propaganda.

  Prima als jullie jullie lezers van goede aanbiedingen willen voorzien.. Jammer dat het om zo’n klote bedrijf gaat…

 • Profielfoto
  aukem

  Er is toch op OMT ergens een pagiba met vacatures? Waarom komt er niet een pagina met kortingen. Alleen de geïnteresseerde mensen zullen die pagina dagelijks bezoeken:D

 • Profielfoto
  Strifer

  Ik stoor me er niet zo aan. Ik vind wel dat het erbij moet staan, zoiets als ‘aanbieding: xx euro korting bij een iPad’ en doe dan niet alleen de MediaMarkt, maar ook de BCC, Saturn en andere grotere landelijke ketens. V&D doet ook af en toe een aanbieding bijvoorbeeld.

 • Profielfoto
  Appeltje-Q

  @stimpsonjcat
  De reactiepanelen staan inmiddels al vol met reacties van drammerige droeftoeters, maar die van jou spant werkelijk de kroon. Leer gewoon lezen en vermoei de wereld niet met je woordblindheid.

  @de rest die negatief reageert op de aanbieding
  De redactie plaatst het ook in júllie voordeel. En als je liever geen korting wilt lees je er toch gewoon overheen? Een bezoek aan deze website is niet verplicht, hoor!

 • Profielfoto
  aukem

  Trouwens ook eens met rickje, MediaMarkt is een ‘gigant’ die alle kleinere winkels kapot concurreert. Kapot tot in het faillissement van kleinere winkeltjes.

 • Profielfoto
  mymac

  Aanbiedingen onder de aandacht brengen kan je als Nederlander toch niet storend vinden?:P

 • Profielfoto
  Daantsjie

  Trouwens ook eens met rickje, MediaMarkt is een \’gigant\’ die alle kleinere winkels kapot concurreert. Kapot tot in het faillissement van kleinere winkeltjes.

  Krijg je ervan dat sommige winkels gewoonweg duurder zijn en een slechte service geven

 • Profielfoto
  Athens1

  55,00 euro korting;-)

 • Profielfoto
  farl4web

  Af en toe een aanbieding en affilate-linkje vind ik goed hoor. OMT moet ook draaiende blijven en geld binnenhalen. Ik vertrouw jullie wel voldoende dat dit met mate gebeurd.

 • Profielfoto
  mellukk

  Af en toe een bericht met een aanbieding erin waar OMT aan verdiend is niet erg. Ik vind het eigenlijk meer dan normaal dat er reclame berichten tussendoor staan. Liever zo nu en dan een bericht met reclame dan dat de hele website vol staat met ads..

 • Profielfoto
  Yosemite

  Prima om dit soort acties te vermelden. De gemiddelde APR geeft vaak niet thuis als de fabrieksgarantie afgelopen is, maar Media Markt wel dus zo verkeerd is het niet om daar spullen te kopen. Daarnaast zijn veel APR ook niets meer dan dozenschuivers.

 • Profielfoto
  Arthur345

  Als je media markt geen goede winkel vind koop je daar toch niet? Ik vind het een prima winkel met goede service.

 • Profielfoto
  gsmaster

  Beste onemorething: tuurlijk is dit leuk om te weten…

  Iedereen die eentje wil kan er maar goed bij zijn. Ik wist van die reclame niets af, had het een 64gb geweest was ik er om!

 • Profielfoto
  reporterdavid

  @tjaarsveld, ook bij Saturn?

 • Profielfoto
  EvilGlenn

  @Appeltje-Q: nu hoef ik niet meer te reageren, ik ben het helemaal eens met jouw reactie. Bedankt.

 • Profielfoto
  joshoogerwerf

  En je krijgt 2 jaar garantie bij de mediamarkt!

  heb onder andere m’n iMac ervandaan, kreeg laatst een klein mankementje maar had m al 1,5 geleden gekocht werd gewoon keurig opgelost!

 • Profielfoto
  jobz

  Mag van mij. Wel graag apart als advertentie/reclame/aanbieding zichtbaar. Inhoud en zaken worden dan gescheiden. Net zoals bij vacatures en evenementen.
  En ook kijken wanneer je plaatst. Deze korting is mooi, maar ook weer niet groundbreaking.

 • Profielfoto
  Maced.2

  joepieeeee ga er gelijk 1 halen:)

  Geintje….Never nooit wat van M.M…./pruts tent !

  @omt…aandelen daar:P

 • Profielfoto
  stimpsonjcat

  Waar het mij om gaat is dat OMT duidelijk moet zijn of ze reclame maken (en er eventueel wat aan verdienen) of dat ze alleen maar melding maken van een aanbieding die gespot is. Kijk bijv. naar de iPhoneclub, daar is duidelijk wat een advertorial is en wat een redactioneel artikel. De formulering van de kop doet daar veel aan af.

 • Profielfoto
  iTriv

  Wat een negativiteit zeg hier:) ik werk in verschillende mediamarktem op het Apple eiland (als invaller) en vaak is het inderdaad zo dat ze niet alles weten, maar sommigen weten echt alles hoor. Je moet gewoon net de goede tegenkomen.

 • Profielfoto
  Retina

  Naar mijn idee is dit meer reclame. Daarnaast is het heel lastig voor OMT om een goede balans te vinden tussen berichten van MediaMarkt, Bcc andere ketens en bijvoorbeeld de APR’s. Vooral de laatste stunten niet vaak met flinke kortingen. OMT gaat op deze manier bepaalde ketens onbedoeld voortrekken op de rest. Een advertentie side-banner zou inderdaad een betere optie zijn om onafhankelijk te blijven of misschien beter… onafhankelijk over te komen.

 • Profielfoto
  slewes

  iTriv. u zegt? In winkels moet je gewoon kennis van zaken hebben.

  mensen geven daar 100en euro’s uit, zelfs in deze tijd. Dan hoef je niet tegen puisterige studentjes aan te hoeven lopen (niet naar jou gericht, maar het personeel an sich) die van toeten nog blazen weten en moeten zoeken naar personeel met kennis, dat is van de gekke.

  Dat heeft Apple met zn stores wel beter voor elkaar, daar word er getrained (en ik zeg niet dat daar iedereen alles weet maar samen meer dan genoeg)

 • Profielfoto
  paul1984

  Bij Dixons kost hij nu zelfs 439 euro en ze geven ook nog 3 jaar garantie. Alleen vandaag en morgen.

 • Profielfoto
  69511

  Vindt het goed dat we op de hoogte worden gehouden, maar net wat Mr. Shmoo zegt niet als post…

 • Profielfoto
  LeonB

  Updates over aanbiedingen? Prima. Affiliate links? Prima.

  Wat MacAanZee zegt. De Applehobby kost al genoeg. De appleweek van MM (ook niet mijn favoriete toko, maar hé, geef me een fatsoenlijke korting en je hebt m’n aandacht als zunige Zeeuw) was wat mij betreft allang het melden waard.

 • Profielfoto
  GForce85

  Alleen van de APRs vind ik

 • Profielfoto
  pim939

  ik vind het wel handig dat deze aanbiedingen op omt staan.

 • Profielfoto
  Sosumi

  Ja er is ook een firma beginnend met de letter ”D„ in Nederland die geeft nu 3 jaar garantie op Apple producten daar adverteren ze mee en krijg je ook nog air miles als je die spaart. Maar dan wel voor het volledig bedrag dat je ook in de Apple store betaald.

 • Profielfoto
  Emerson72

  Verschrikkelijke k#twinkel is het. Ik wil er nog niet dood gezien worden. Die keten is verantwoordelijk voor het faillisement van heel veel kleinere winkels.

 • Profielfoto
  Rvdb85

  Ik denk zelf dat de doelgroep van OMT voor het verschil van 35 euro ineens denkt dat ze hem nu moeten kopen. En dan ook nog bij de mediamarkt. Goed, advertenties op OMT liever niet. Maar als het moet liever zo. Maak het in de titel dan ook af en voeg er “ik ben toch” voor.

 • Profielfoto
  Rvdb85

  *niet.

 • Profielfoto
  Tony smeT

  Ik ben er niet echt tegen, maar om op vrijdag te mogen/moeten lezen “Het is de hele week al een Apple-feestje bij…” vind ik dan ook niet echt ‘nieuws’ meer…

 • Profielfoto
  alexjeee

  maar waarom niet zoals iemand ver boven mij gezegd heeft een blokje rechts op het scherm met aanbiedingen die met Apple te maken hebben, dus ook op iTunes bonnen? lijkt mij veel handiger want er is bijna altijd wel een actie ie iets met Apple te maken heeft…

 • Profielfoto
  essiw

  Omdat er naar mijn mening word gevraagd, ik zie hier graag actueel nieuws en af en toe grapjes (zoals op vrijdag meestal word gedaan), graag geen reclame, of dit dan gesponsord is of in dit geval niet, maakt mij niet uit, gewoon niet doen, of maar er desnoods een nieuwe tab bij waarop je dat doet.

 • Profielfoto
  araikg

  Als het maar een hele grote korting is en geen 10 euro verschil

 • Profielfoto
  Bernii

  Leuk dit soort nieuwsberichten, maar vergeet er dan niet bij de te zetten dat de iPad vandaag en morgen 439,00 euro is bij Dixons, mét 3 jaar garantie. Ik ben toch niet gek;)

 • Profielfoto
  Douwie

  De mediamarkt is een prima winkel waar je vrijwel altijd kan slagen voor heel veel elektronica. Ook vind ik de klantenservice beter dan andere winkels als deze.

  Verder sluit ik me ook aan dat het beter is als er een speciaal vak aan de rechter kant van de site is voor aanbiedingen.

 • Profielfoto
  ad van de gein

  Geweldig initiatief Al zullen de Apple Retailers hier niet op zitten te wachten
  Mediamarkt is een goed bedrijf en een geweldige service net zo goed als de Apple Retailers of nog beter

 • Profielfoto
  ad van de gein

  Zou dit een teken zijn dat er nieuwe Macs aankomen??????

 • Profielfoto
  Leroyservices

  Al is het verschil €100,- na mijn ervaring afgelopen week bij de Applestore ga ik nooit meer naar een reseller. Na 2 dagen zat er een dode pixel in mijn nieuwe rMBP geen afspraak gemaakt maar meteen terug naar de winkel en nog geen uur later liep ik weer vrolijk de winkel uit met een nieuwe. Ze hebben zelfs nog geholpen een back up te maken en over te zetten.

 • Profielfoto
  oldpeer

  het is helemaal niet erg natuurlijk om reclame te maken, iedereen wil wat verdienen en deze site zal ook betaald moeten worden. maar laat het alsjeblieft niet gebeuren dat je je bij elk bericht waar een opinie in staat, of een review, moet afvragen of je nu een echte mening krijgt of uit commerciele overwegingen ergens heengeleid wordt. dat is toch de basis van alle journalistiek? maak duidelijk wat je doet en verstop geen advertenties in journalistieke artikelen, dat maakt je onmiddellijk ongeloofwaardig. dus: of duidelijk in de kop “advertorial”, of zet het artikel op een plek waar je ziet dat het om een reclame-uiting gaat.

 • Profielfoto
  renken_p

  Aanbiedingen zijn altijd leuk om van op de hoogte te worden gehouden.

  Zag dat de nieuwe iPad 16gb wifi bij de MediaMarkt arena vandaag ook nog voor 444 staat.

 • Profielfoto
  KR1275

  Prima dat OMT dit doet, ik geloof er geen barst van dat er een belang achter zit. Gewoon een oplettende medewerker die dit soort interessant nieuws graag deelt. Mediamarkt is een prima winkel: ze hebben net zoveel Mac kennis in huis als een PR, maar de service is vaak beter en de prijzen lager. Juist bij PR heb ik het gevoel te worden genaaid en bovendien zijn de verkopers doorgaans in de Apple-kerk geboren pubers, die niet veel meer weten dan de speledingetjes-functies van een Mac.
  Verder denk ik dat MM de belangrijkste winkel voor Apple is en dat Mediamarkt meer weet over nieuwe introducties, dan de illusie die Apple graag verspreidt. Die aanbiedingen van MM zijn m.i. in overleg met Apple. MM is een prima winkel om je overtollige voorraad te slijten. De PR doen het pas als ze met oude meuk blijven zitten, de MM doet het bij voorbaat al.
  Prima winkel met prima kennis (vaak Apple afdeling met mensen opgeleid door Apple zelf!). Je moet er alleen wel plankmodellen kopen, want showmodellen die niet op voorraad zijn, zijn er pokkeduur, net als accessoires (kabeltjes e.d.).
  Wat Apples betreft: prima winkel!

 • Profielfoto
  vIncent538

  Van de week iPad 3 gehaald bij dixons voor €365. (Met airmiles) dus dat is nog voordeliger. Ik vind dat omt dit vaker moet melden of een balkje aan de zijkant van de pagina met aanbiedingen!

 • Profielfoto
  rubio

  Ik snap deze korting niet, wanneer je gewoon via je werkgever koopt krijg je hetzelfde. Met uitzondering van tabletjes en podjes. Ach wanneer je naar BCC gaat krijg je het ook het zelfde. Niks nieuws onder de zon. Ik zou lekker wachten , er zit nu vast iets nieuws aan te komen zo voor de kerst. Apple wilt natuurlijk op nieuw flink cashen

 • Profielfoto
  Da Vinci

  Ik vind het in principe wel fijn. Apparaten van Apple zijn nou eenmaal wat prijzig, dus een goede aanbieding is nooit weg.
  .
  Overigens is de iPad vandaag ook nog bij de Mycom te koop voor 439 euro (en daarmee dus ook 5 euro goedkoper dan de Mediamarkt :P).

 • Profielfoto
  KR1275

  Winkels als MyCom en Paradigit zijn over de hele linie best aantrekkelijk geprijsd, ook met Apple accessoires.

 • Profielfoto
  gbruit

  Hoezo onafhankelijk?

 • Profielfoto
  EBHasselt

  Koop tegenwoordig liever bij een mediamarkt dan bij een Xando Zwolle. Altijd voorraad en niet zulke arrogante verkopers.

 • Profielfoto
  NI3LS

  Media Markt. Je bent toch niet gek… om daar te kopen? Wat Apple betreft zal het dan wel goed zitten, de rest is qua service drama. Om maar niet te spreken over de wachttijden bij de servicebalie.

  Ik weiger pertinent iets te kopen bij die kapotconcurrerende winkel.

 • Profielfoto
  Hydræ

  35 euro korting, is dat direct of moet je dat later weer verhalen met gescande facturen en 3 weken wachten op je centen? Ik vind het een winkel waar je hebberig van wordt, niet goed dus. En met grote stapels lege dozen een mooie illusie weet te creëren.

 • Profielfoto
  Applefanaat

  klinkt leuk;)

 • Profielfoto
  nightwalker

  Dit is zeer zeker interessant info!