iPhone Bumper nu ook in (PRODUCT) RED

16 reacties

Apple doet sinds 2006 mee aan het (PRODUCT) RED initiatief met speciale rood-gekleurde iPods en accessoires. Een percentage van de opbrengst van deze producten gaat naar AIDS-bestrijdingsinitiatieven in Afrika. Vandaag heeft Apple een nieuw product toegevoegd aan de (PRODUCT) RED-lijn: een bumper voor de iPhone 4 en iPhone 4S. Dit felrode model kost net als de andere kleuren € 29.

Wil je het goede doel willen steunen maar zoek je toch naar iets meer dan alleen een bumper? Wellicht heeft Mophie dan de oplossing voor je. Dit merk maakt namelijk ook een (PRODUCT) RED iPhone-hoesje met ingebouwde accu.

Reacties

16 reacties
 • Profielfoto
  sunapple

  Mooi kleurtje. Ik las trouwens in een review dat de bumper na een tijdje gebruik de iPhone’s metalen rand beschadigd, heeft iemand die ervaring ook? Lijkt mij erg vervelend aangezien dat deel juist beschermd moet worden door dat ding.. :ftim:

 • Profielfoto
  TheWhizz

  Bij mij inderdaad krassen op de rand van mijn 4S, heb de bumper dus vervangen voor een andere case. Jammer want ik vond deze best handig.

 • Profielfoto
  acvz

  Heb zelf geen last van een gekraste rand op m’n 4S, maar hoor van meer mensen dat ze daar last van hebben.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Ik gebruik geen bumper. Zou niet weten waarom. Ik vind het zonde om de mooie metalen rand van mijn iPhone 4S met zo’n plastic rand te bedekken. Ik hou graag de “naakte” iPhone in mijn handen als ik’m gebruik en onderweg is hij uitstekend beschermd in een cool Freitag hoesje. IJzersterk!:)

 • Profielfoto
  wynand

  Ik heb hem er ook een tijdje omgehad en heel m’n telefoon rondom beschadigd. En nee er zat geen vuil tussen. De randjes zijn van rubber maar de binnenkant is gewoon hard plastic. Nu zonder bumper krast de achterkant door het neerleggen. Er is ook altijd wat;-)

 • Profielfoto
  Psvu2

  Ik heb een vapor pro dat zijn toch wel de beste bumpers vind ik! Van RED heb ik al meerdere producten, mooi spul!

 • Profielfoto
  JeroenApple

  @koen Die bumper kost volgens mij nog steeds €29,00;) just saying

 • Profielfoto
  Dr. Maddox

  Ik heb de bumper nooit mooi gevonden. Wat MacAanZee schrijft; zonde van het design!

 • Profielfoto
  iPredict

  Niet dat ik onvoorzichtig ben, maar mn 2 jaar oude iPhone 4 is al ruim 10x gevallen op asfalt en ziet er beter uit dan de meeste nieuwere iPhones MET case.

  Cases zijn lelijk, viegen gewicht en dikte toe, houden minder goed vast en daar betaal je ook nog eens voor.

 • Profielfoto
  slewes

  Ik had een case, tot ik m op tour eruit had, op een paar cm liet vallen en… glas stuk… Nu weer een case, een rode, goedkope maar werkt top.

 • Profielfoto
  jonathanc_

  Ik heb ook wrijvingsvlekken op mijn iPhone 4, heb gelezen op internet dat je beter kunt kiezen dan voor een leren zakje waar je je iPhone telkens weer moet uithalen om die te gebruiken.

 • Profielfoto
  BDM STUDIOS

  Mophie case met extra batterij = THE KING! Ik kan mijn iPhone weer ‘zo goed als nieuw’ verkopen…;-)

 • Profielfoto
  kerelvent

  Ik heb zo’n twee maanden met een bumper om mijn iPhone rondgelopen en het bevalt best prima. De grip is lekker en het is fijn dat je hem zonder angst met het scherm naar beneden op tafel kan leggen. Van krassen op de rand heb ik geen last, dat lijkt eerder een probleem van de eerste Bumpers van voor de 4s.
  Maar er zijn ook nadelen: de rand is wat mij betreft net wat te hoog waardoor je hem tijdens scrollen tegenkomt. En zoals MacAanZee zegt: naakt is de iPhone toch het fijnst. Consessies.

 • Profielfoto
  ---

  Ruim een half jaar een bumper om mijn iPhone gehad. Resultaat: de metalen rand aan alle kanten flink beschadigd. Allemaal kleine krassen. Erg zonde. Denk dat ik dit keer mij iPhone 4 maar bewaar als reserve telefoon.

 • Profielfoto
  phd1975

  Ik gebruik een stof hoesje en gebruik de iPhone naakt. Zonde om het ontwerp te verpesten door een dom bandje.

 • Profielfoto
  Renroelandt

  In September ga ik mij alvast de rode randbumber halen voor mijn iPhone 4.
  Ik heb besloten een iPhone 5 in Juni 2013 te bestellen met een nieuw twee jaar contract van Vodafone.