Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 22 augustus 2012
Leestijd: 1 minuut

Counter Strike: Global Offensive uit voor Mac

Goed nieuws voor gamers die wel houden van een potje schieten van achter hun toetsenbord. De nieuwste versie van het immens populaire spel Counter Strike: Global Offensive, is vanaf nu beschikbaar. Nog beter nieuws is dat het spel gelijktijdig voorXbox, PS 3, PC én Mac uitgekomen is.

Het gelijktijdig uitbrengen van een spel voor PC én Mac mag met recht uniek genoemd worden. In het verleden moesten Mac-gebruikers vaak maanden tot jaren langer wachten. Daar is verandering in gekomen toen Valve het gameplatform Steam Mac-compatible maakte. Daarmee zijn niet alleen meer populaire games beschikbaar gekomen voor de Mac, maar komen ze ook vaker op het zelfde moment uit als de PC-variant. 

In Counter Strike neem je de rol aan van terrorist of speel je juist als lid van een elite-korps dat de bad guys moet uitschakelen. In Global Offensive zijn nieuwe werelden, multiplayer games, wapens en karakters te vinden.

Counter Strike: Global Offensive kost € 13,99 en is te downloaden in de Steam-omgeving. Om het spel te spelen heb je minimaal Mac OS X Snow Leopard nodig en moet je Mac minstens een Intel Core Duo processor en 2 Gb RAM hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Counter Strike: Global Offensive uit voor Mac
Sluiten