Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 9 augustus 2012

Apple’s reclame-guru legt uit dat eenvoud niet eenvoudig is

Ken Segall is jarenlang het creatieve brein geweest achter Apple’s marketing- en reclamecampagnes. Als creative director bij het reclamebureau TBWA/Chiat/Day kwam hij op de naam ‘iMac’ en was hij verantwoordelijk voor de beroemde Think Different-campagne die de wederopstanding van Apple inluidde aan het eind van de jaren ’90.

Over zijn ervaringen als Apple’s reclame-guru schreef hij eerder dit jaar al het boek Insanely Simple. Deze week was Ken te gast in het Computer History Museum waar hij een uur lang vult met wijsheden en anekdotes over Apple’s visie, het maken van reclame en zijn contact met Steve Jobs.

Reageer op artikel:
Apple’s reclame-guru legt uit dat eenvoud niet eenvoudig is
Sluiten