Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 31 augustus 2012

Adobe CS 6 retina-update in de herfst

Als je vandaag naar buiten kijkt kun je maar tot één conclusie komen: de herfst is begonnen. Dat is goed nieuws, ten minste, als je in het bezit bent van een retina MacBook Pro en Photoshop of andere Adobe-applicaties gebruikt. De softwaremaker heeft aangekondigd dat CS 6 dit najaar een gratis update krijgt waarmee het pakket retina-ready wordt.

De belofte werd al gedaan voor een aantal CS-applicaties tijdens de WWDC-keynote waarop de retina MacBook Pro onthuld werd. Nu blijkt dat Adobe nog meer CS 6-applicaties voor retina-schermen gaat updaten. Dreamweaver, Edge Animate, Prelude, Adobe Premiere en SpeedGrade krijgen ‘in de komende maanden’ ook een retina update, net als de iPad-app Photoshop touch.

Over the next few months, key Adobe products will deliver HiDPI display support to all customers on current releases.

Of Photoshop Elements ook een retina-update krijgt durft Adobe nog niet te zeggen. Volgens MacRumors weet het Elements-team nog niet of zo’n update van de bestaande applicatie zin heeft.

In ieder geval kun je deze herfst dus een hoosbui aan updates van Adobe verwachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Adobe CS 6 retina-update in de herfst
Sluiten