Chuck Sterk
Chuck Sterk Nieuws 10 juli 2012
Leestijd: 3 minuten

OMT app update: FitBooster, Rumble, Blits

Aan het begin van de week behandelen we op One More Thing een selectie van apps die een update hebben gekregen of de afgelopen week zijn verschenen in de App Store. Welke apps moet je absoluut downloaden of updaten om de week goed te beginnen?

Vandaag behandelen we drie apps. We beginnen met fitness app FitBooster en vertellen je meer over de updates voor het woordspel Rumble en winkel-app Blits voor bol.com.

FitBooster

Misschien is wat te laat om nog een sixpack te kweken voor straks op het strand, maar we geven je FitBooster toch even mee.

Deze fitness app van Nederlandse makelij helpt je bij het sporten, waar en wanneer je maar wil. De gratis app helpt je door middel van diverse workouts bij het afvallen, vergroten van je spiermassa of het verbeteren van je conditie. Deze workouts download je in de shop van FitBooster; er zijn zowel gratis workouts als betaalde, waarvoor € 1,59 betaalt. In de shop zie je hoe zwaar de workout is (easy, medium of hard) en waar je de oefeningen doet: op de sportschool, thuis, buiten of onderweg.

Er gedacht aan verschillende behoeftes, zo is er onder andere keuze uit een workout gericht op sporten in je hotelkamer, een buikspierkwartier en voor de flexibele senioren is er de ‘Stretch 50+’-workout. Tijdens de workouts word je in woord en beeld uitgelegd hoe je de oefeningen uit moet voeren en zorgt een timer ervoor dat je je aan de voor de oefening gestelde tijd houdt. De makers beloven de app te blijven voorzien van nieuwe workouts, zodat FitBooster je blijft uitdagen.

FitBooster

FitBooster is gratis en heeft gratis en betaalde workouts.

Rumble

De wat oudere jongeren kennen vast Boggle nog. Familiespel, maar ook dik zes jaar tv-spel met Henk Mouwe en Dodi Apeldoorn!

Inmiddels is het spel onder de naam Rumble ook al even uit voor op je iPhone of iPad. De bedoeling van het spel is om in een raster van 4 bij 4 letters zoveel mogelijk woorden te vinden door lettercombinaties te maken van aaneensluitende letters. Je kunt het, geheel in stijl van andere bordspel-apps als Wordfeud en Draw Something, spelen tegen je Facebookvrienden en random andere spelers.

Rumble is een succesvol spel, maar een veel gehoorde klacht is dat het Nederlandse woordenboek dat de app gebruikt, en dus je woorden keurt, een flink aantal normale woorden afkeurt. Zo werd bijvoorbeeld het woord “eend” niet goedgekeurd, terwijl we dat toch als redelijk normaal mogen bestempelen.

Maar er is goed nieuws voor diegenen die de app om die reden de rug hebben toegekeerd, de laatste update van Rumble bevat een volledig nieuw Nederlands woordenboek, waardoor je je gehele woordenschat op het het spel kan loslaten.

Rumble

Rumble is gratis en voor € 2,39 ook zonder advertenties te spelen.

Blits voor bol.com

Blits voor Bol.com is gemaakt door het bedrijf Touchwonders, met goedkeuring van bol.com. Deze app is ontworpen om via je iPad in de catalogus van Bol.com te shoppen. Volgens de makers is de app zelfs sneller dan de online shop!

In de app kun je bladeren in het assortiment van Bol.com. Zo is het mogelijk om boeken te bekijken en ‘de achterflap’ te lezen, en krijg je bij de meeste producten relevante tips. Mochten de tips die je krijgt je aanstaan, maar is je budget even niet toereikend? Blits heeft daaraan gedacht: je kunt die producten door simpel weg aan te raken toevoegen aan je verlanglijst.

Blits is net geüpdatet naar versie 1.1. Was het eerdere aanbod nog beperkt, met deze nieuwe versie wordt het volledige aanbod van Bol.com ontsloten. De producten, prijzen en voorwaarden zijn gelijk aan die van bol.com. De levering en betaling vindt ook plaats via bol.com.

Blits voor Bol.com

Blits voor bol.com is gratis te downloaden in de App Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT app update: FitBooster, Rumble, Blits
Sluiten