Ostinato
Ostinato Nieuws 30 juli 2012
Leestijd: 1 minuut

Is dit de nieuwe iPhone?

We zien de laatste tijd veel informatie over de nieuwe iPhone voorbijkomen. Tot nu toe hebben we het apparaat echter nog niet in volle glorie mogen aanschouwen. Daar lijkt nu verandering in te komen. Tech-nieuwssite The Verge heeft de bijgaande foto – en meer – ontdekt op de site van de Chinese leverancier iLab Factory.

Dit is de eerste keer dat de nieuwe iPhone – en wij zijn er eigenlijk wel van overtuigd dat dit ‘m is – volledig geassembleerd te zien is. De foto klopt met de voorspelde veranderingen: kleinere dock-connector, aluminium achterkant, en een groter scherm.

 

 

De fotoserie van de Chinese website laat ook verschillende onderdelen van de iPhone zien, waardoor er nauwelijks nog redenen zijn om te twijfelen aan de authenticiteit van de foto’s.

Blijft er nog één vraag over. Wanneer kunnen we de nieuwe iPhone met eigen ogen bekijken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is dit de nieuwe iPhone?
Sluiten