Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 19 juli 2012

Eerste software-update voor nieuwe MacBook Air/Pro

Meer dan een maand nadat Apple de nieuwe MacBook Air en MacBook Pro uitbracht is er nu een software-update beschikbaar voor alle modellen, dus zowel de 11 en 13 inch MacBook Air als de 13 en 15 inch MacBook Pro (inclusief de retina-versie).

Uit de beschrijving van de update valt op te maken dat deze bedoeld is om een compatibiliteitsprobleem voor de nieuwe USB 3.0-poorten te op te lossen. Daarnaast zou een bug verholpen zijn waarbij de processor meer stroom verbruikt dan noodzakelijk is, wat resulteert in verminderde accuduur. Of dit betekent dat ook de accuduur-bug verholpen is waar we vorige week over schreven is vooralsnog niet bekend.

Heb jij een nieuwe MacBook Pro of Air en heeft deze software-update er een positieve uitwerking op gehad? Laat het weten in de reacties.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste software-update voor nieuwe MacBook Air/Pro
Sluiten