Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 25 juli 2012
Leestijd: 1 minuut

Apple TV: een gezonde hobby

In het vraag-antwoordrondje met journalisten na de bekendmaking van de kwartaalcijfers heeft CEO Tim Cook nog wat losgelaten over de hobby van Apple: de Apple TV. Hij begon te vertellen dat er in het laatste kwartaal 1,3 miljoen exemplaren over de toonbank gingen.

Daarmee zijn er met nog een kwartaal te gaan al meer Apple TV’s verkocht dan vorig jaar. Wat ook aardig is om te vermelden voor de Apple fanboys is dat de hobby van Apple het laatste kwartaal beter heeft verkocht dan de Xbox 360 van Microsoft. Van de laatste werden volgens Geekwire 1,1 miljoen units verkocht. Uiteraard is dit appels met peren vergelijken, omdat de Xbox meer kan én twee keer zoveel kost.

Tim Cook zei ook dat Apple “will continue to pull the string and see where Apple TV takes them”. 9to5Mac vermoedt dat hiermee wordt gehint naar een echte Apple TV mét beeldscherm waarover de geruchtenmachine al langer rept.

Het is wellicht interessanter om je te realiseren dat er dankzij de Apple TV al meer dan 6,8 miljoen HD televisies Airplay-ready zijn. Een eco-systeem op zich.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple TV: een gezonde hobby
Sluiten