Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 18 juli 2012

Apple Store is offline [UPDATE]

[UPDATE] Speculatie en hoop ten spijt doet de Online Apple Store inmiddels weer zijn naam eer aan door online te zijn. Er zijn geen nieuwe producten, updates of verwijzingen naar een uitkomstdatum voor OS X Mountain Lion terug te vinden. Wel is de site nu geoptimaliseerd voor de nieuwe retina MacBook Pro met plaatjes in een hogere resolutie.

Mocht het je nog niet opgevallen zijn; de Online Apple Store is op dit moment niét online. Achter de schermen kan gewerkt worden aan de uitkomst van Mountain Lion. De volgende versie van OS X wordt weliswaar alleen in de Mac App Store verkocht maar productinformatie van alle Mac-modellen in de Online Apple Store moet wel aangepast worden als het OS uitkomt.

Mountain Lion wordt eigenlijk pas later deze maand verwacht. Het offline halen van de Store kan daarom ook gewoon betekenen dat Apple regulier onderhoud uitvoert. Natuurlijk houden we je hier op de hoogte.

Reageer op artikel:
Apple Store is offline [UPDATE]
Sluiten