Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 11 juli 2012

Recruitvideo neemt je mee achter de schermen bij Apple

Er is een video opgedoken die Apple’s human resources-afdeling eerder dit jaar heeft laten maken. In de video wordt uitgelegd wat Apple nu zo’n bijzonder bedrijf maakt om voor te werken. Menig management-goeroe zal z’n vingers aflikken bij uitspraken als “Er is geen goed genoeg, het moet gewoon het beste zijn” en “bij ‘out of the box’-denken, denken wij niet eens na over de ‘box'”.

Verder wordt ingegaan op de bedrijfsstructuur van Apple waar mensen in kleine teams zitten die samen aan één product werken. Zo kun je producten maken die daadwerkelijk een indruk maken en betekenis geven in het dagelijks leven van mensen. Dat is de boodschap die de HR-afdeling wil overbrengen aan geïnteresseerden in een baan bij Apple.

Kortom, wil jij voor Apple werken dan moet je in je sollicitatie duidelijk maken dat je de beste bent op je vakgebied of de potentie hebt om dat te worden, hard werkt, flexibel bent, goed kan samenwerken en de wil hebt om iets waardevols te betekenen in het leven van de mensen die Apple-producten kopen.

Lijkt een baan bij Apple je niets, dan blijft de video de moeite waard voor het kijkje achter de schermen op Infinite Loop.

Heb jij al een iPhone 5, iPad mini of Apple televisie gespot in het filmpje?

Reageer op artikel:
Recruitvideo neemt je mee achter de schermen bij Apple
Sluiten