Wim van der Burgh
Wim van der Burgh Geruchten 10 juli 2012
Leestijd: 1 minuut

Apple Maps binnenkort op de Mac?

AppleInsider meldt dat een ontwikkelaar een verrassende set codes heeft weten te vinden in de iOS 6 Beta op de iPhone. Volgens deze programmeertaal zal het nieuwe Apple Maps ook verschijnen voor de Mac. Ontwikkelaar Cody Cooper deed interessante bevindingen in de Maps applicatie op de iPhone.

During his routine investigation of Maps app, Cody found some interesting bits in the filealtitude_manifest.xml. In this XML file, there is a reference to a set of Intel based graphics chipsets for which certain features like Shading are disabled.

Apple introduceerde vorige maand een Maps-app voor iOS-apparaten, ontwikkeld door Apple zelf met kaartinformatie van TomTom. Met deze actie maakte het bedrijf een ommezwaai: de afgelopen jaren heeft Google standaard de kaarten ontwikkeld voor de iOS-apparaten. Tevens werden vorige maand nieuwe functies aangekondigd voor kaarten in iOS 6: turn-by-turn navigatie en kaarten in 3D.

Wat denk jij? Zal Apple Maps standaard worden geïnstalleerd op iedere nieuwe Mac of zal het alleen worden gebruikt voor locaties in bijvoorbeeld iPhoto en iMovie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple Maps binnenkort op de Mac?
Sluiten