Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 1 juni 2012

Tim Cook zoekt pizzabakker

Stel, je wilt dolgraag voor Apple werken, maar je hebt totaal geen verstand van techniek, van marketing heb je ook geen kaas gegeten en zelfs enig verkooptalent is bij jou tot op heden niet ontdekt. Dan blijven er weinig mogelijkheden voor je over, zou je denken maar niets is minder waar.

Als pizzabakken wél tot jouw talenten behoort dan kun je meteen aan de slag op Apple’s campus in Sacremento, California. Daar zijn ze namelijk met spoed op zoek naar een pizzabakker zo blijkt uit een vacature op Apple.com.

Het oog voor detail beperkt zich bij Apple duidelijk niet alleen tot de eigen producten, zo blijkt uit de taakomschrijving van de ideale pizzabakker. Hij of zij moet Italiaanse pizza’s kunnen maken in Napolitaanse stijl (dus met dunne bodem). Daarbij moet de bodem handgemaakt worden en zonder deegroller platgemaakt kunnen worden. Kandidaten dienen twee tot vier jaar ervaring te hebben met het bakken van pizza’s in houtgestookte ovens.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tim Cook zoekt pizzabakker
Sluiten