OMT Holland House op WWDC [update]

Let op, nieuwe locatie! Zit jij volgende week ook in San Francisco voor Apple’s World Wide Developer Conference? Maak dan voordat het spektakel losbarst kennis met andere Nederlandstalige WWDC-deelnemers in het OMT Holland House!

Zondag 10 juni om 20.00 uur – de avond voor de keynote – ontvangt Jan David je in Bar 888 van het Intercontinental Hotel op 888 Howard Street in San Francisco, naast de hoofdingang van Moscone West. Hapjes en drankjes zijn uiteraard op onze kosten.

Leer alvast je landgenoten kennen, maak afspraken hoe laat je ’s ochtends in de rij gaat staan voor de keynote en speculeer mee over de aankondigingen van Tim Cook. Vier het pre-WWDC feestje met ons mee vanaf 20.00 uur in het OMT Holland House!

Reageer op artikel:
OMT Holland House op WWDC [update]
Sluiten