Wim van der Burgh
Wim van der Burgh Nieuws 2 juni 2012
Leestijd: 1 minuut

MobileMe: nog 29 dagen om te backuppen

Over 29 dagen houdt  MobileMe ermee op. Nadat iCloud vorig jaar gelanceerd werd, kregen MobileMe-gebruikers de kans om hun gegevens over te zetten naar iCloud. Niet alles kan echter overgezet worden en daarom stuurde Apple MobileMe-gebruikers gisteren een mailtje om hen te herinneren aan de naderende deadline.

In het mailtje waarschuwt Apple dat iedereen zijn of haar bestanden voor 30 juni download of migreert naar iCloud. Doe je dat niet, dan zullen je bestanden automatisch verwijderd worden. Het gaat dan met name om Gallery foto’s, iDisk bestanden en iWeb website. Deze kunnen namelijk niet overgezet worden naar iCloud. Wel wordt je de mogelijkheid geboden om foto albums in één keer te downloaden.

Apple waarschuwt MobileMe-gebruikers
Met een druk op de knop kun je je foto albums downloaden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
MobileMe: nog 29 dagen om te backuppen
Sluiten