Nando Kasteleijn
Nando Kasteleijn Nieuws 7 juni 2012
Leestijd: 1 minuut

MacBundle: 11 apps t.w.v. $456 voor $49

Het is best goed voor te stellen dat je bepaalde apps te duur vindt. Maar ja, het maken van apps is nou eenmaal niet zo goedkoop en dat moet toch door verkoop worden terugverdiend. Nu zijn er ook manieren om goedkoper aan apps te komen. Bijvoorbeeld via de zogenaamde MacBundle.

Eén keer per maand geeft de website MacUpdate een selectie apps weg voor een enorm laag bedrag. Deze keer biedt de bundel elf apps aan voor $49. Alsnog een aardig bedrag, maar niks vergeleken met de kosten die je kwijt bent bij losse aanschaf: bij elkaar zo’n $400.

Het paradepaardje van de aanbieding is Parallels. Deze software maakt het mogelijk om naast OS X virtueel Windows of Linux te draaien. Het virtueel draaien van Windows betekent dat je binnen OS X Windows via Parallels draait. Het programma fungeert dan in feite als de Windows-computer. Daarnaast wordt via de bundle Screenflow aangeboden. Met deze app is het mogelijk om opnamen te maken van je monitor. Dat kan het hele beeld zijn of slechts een gedeelte. Vervolgens kan je de opnamen naar eigen wens bewerken. Wat de bundle ook aanbiedt is Civilazation V. Met dit historische spel kun je je eigen samenlevingen bouwen en naar eigen wens inrichten. Daarnaast zijn er meerdere scenario’s om je samenleving in te laten ‘leven’ en is er ook een multiplayer optie.

Naast deze drie apps biedt de bundel ook Jacksta, Espionage 3, Speed Download 5, Attachment Tamer 3, KeyCue 6, A Better Finder Rename en My Living Desktop 5. Tenslotte krijgen de eerste 10.000 kopers ook nog eens BusyCal cadeau.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.