Nando Kasteleijn
Nando Kasteleijn Geruchten 20 juni 2012
Leestijd: 1 minuut

Komt Mountain Lion op 19 juli?

‘OS X 10.8 Mountain Lion komt uit op 19 juli.’ Dat stelt de vrij onbekende website T-Gaap. De website baseert zich op bronnen in de ‘Bay Area’. Als 10.8 inderdaad op 19 juli uitkomt is dat 364 dagen na het uitkomen van Lion, dat dan net iets minder dan een jaar op de markt is.

Tijdens de WWDC-keynote verklapte Senior Vice President Craig Federighi dat nieuwste versie van OS X in juli zal uitkomen. Een exacte datum of periode in de zomermaand werd niet genoemd.

Ondanks dat het gerucht plausibel klinkt, houden we op de OMT-redactie nog even een flinke slag om de arm. T-Gaap is geen bekende website in het geruchtencircuit en de kans bestaat dat ze het verzonnen hebben.

Mountain Lion is de negende versie van OS X en staat bekend om zijn verdere integratie met iOS. Zo komen de notitie- en herinneringen-app van iOS naar OS X, evenals het berichtencentrum. Daarnaast is straks mogelijk om via AirPlay het beeld van je Mac te streamen naar je Apple TV.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Komt Mountain Lion op 19 juli?
Sluiten